Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

1. júna otvorí svoje brány Apponyiho Juniáles v Malinove. Prečo sa oplatí ísť?

Polemic vystúpia na Apponyiho Juniálese PR článok Zobraziť galériu (2)
Polemic vystúpia na Apponyiho Juniálese (Zdroj: Apponyiho Juniáles)

Na deň detí ožije Malinovo kvalitným kultúrnym podujatím. Apponyiho Juniáles otvorí svoje brány už o 10:00 ráno, kedy začne program cestou rozprávkovým lesom. Návštevníkov čaká bohatý program nielen na pódiu ale aj mimo neho. Ktoré deti majú vstup zdarma?

“Snažíme sa do tohto regiónu priniesť celodenné kultúrne podujatie určené nielen deťom, ale aj dospelým. Tým, že sa spolu s mojimi kolegami venujeme organizovaniu podujatí niekoľko rokov a bývame v Malinove, tak sme cítili potrebu spraviť niečo aj tu a využiť tak priestor, ktorý ponúka tento nádherný park, a tiež si tak uctiť tunajšie pôsobenie grófa Appony.” vysvetľuje Mário Praženec, jeden z organizátorov podujatia a zároveň jeden z účinkujúcich.

Počas dňa sa môžu návštevníci tešiť aj na americké veterány (ford, caddilac, mustang a pod.), kone, nafukovací Disney hrad, sumo arénu, gladiátor arénu, tvorivé dielničky, maľovanie na tvár, trampolínu a pod.

Na pódiu začne program o 13:00 súťažami či tanečnými vystúpeniami a pokračovať bude Bratislavským bábkovým divadlom, ktoré následne vystrieda obľúbený kúzelník Peter Šesták, žonglér Slížo, známa a deťmi milovaná dvojica PACI PAC, ktorá príde v komplet zostave s novým programom. Ako headliner vystúpi maďarský spevák Vastag Tamás, ska-kapela POLEMIC a raper EGO z Kontrafaktu. O náladu sa postará aj Salamander 80’s orchestra s anglickým frontmanom, ktorá zahrá tie najobľúbenejšie hity osemdesiatych okov. Celým programom na Apponyiho Juniálese vás bude sprevádzať moderátor Sifón z rádia Anténa Rock.

Polemic pozývajú na Apponyiho Juniáles

Na milovníkov gastra, bude čakať niekoľko stánkov a VIP zóna, kde budú môcť ochutnať tankový Pilsner Urquell, plaviť sa s Captain Morgan na pirátskej lodi a dopriať si čo im bude hrdlo ráčiť.

O hladký priebeh podujatia sa postará niekoľko desiatok ľudí a je pripravená aj kyvadlová doprava z Podunajských Biskupíc cez Most pri Bratislave  a Tomášov pred brány Malinovského parku, v ktorom sa Apponyiho Juniáles bude konať.

Vďaka Bratislavskému samosprávnemu kraju majú deti z prvého stupňa základných škôl okolitých obcí vstup ZADARMO, tak isto ako deti do 120cm, resp. deti z materských škôl, ktoré vstupné tiež neplatia.

Všetky atrakcie v areáli sú takisto zdarma.

Kompletný program a informácie nájdete na Facebook evente

Vstupenky kúpite na Predpredaj.sk.

1. júna otvorí svoje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Apponyiho Juniáles)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu