Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kremnica: Párty na kúpalisku, snowboardisti v bazéne

BAVM 2017 PR článok Zobraziť galériu (4)
BAVM 2017 (Zdroj: Čalfa)

Dobrá hudba a adrenalínové športy. Nenechajte si ujsť toto spojenie a príďte sa presvedčiť na vlastné oči, ako táto kombinácia dokonale funguje v Kremnici. Už 7. a 8. júna 2019 pozývame všetkých nadšencov extrémnych športov a kvalitnej hudby na II. ročník festivalového a športového podujatia Letný Big Air v meste.

Počas dvoch dní na hudobnom pódiu vo vypustenom bazéne na kúpalisku Katarína vystúpia kapely Billy Barman, Para, Slobodná Európa, Chiki Liki Tu-a, Ultrazvku, Noisecut, Hudba z Marsu, DJ EKG a ďalší skvelí hudobníci a dídžeji.

Permanentky si môžete kúpiť za výhodné ceny v predpredaji.

BAVM 2017
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Čalfa)

Snowboarding a freeskiing už nepatria len na hory

A ako sa dá snowboarding a freeskiing praktizovať bez snehu a navyše na letnom kúpalisku? To, že tento šport už dávno nepatrí len na hory, predvedú snowboardisti a lyžiari počas dvoch dní v tréningových i kvalifikačných jazdách, ale najmä v súťažnom finále, ktoré sa bude konať v sobotu 8. júna o 19:00.

BAVM 2017
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Čalfa)

„Registrácia do súťaže je pre jazdcov otvorená do piatka 7. júna. Prihlásiť sa musia cez formulár na našej webovej stránke,“ upresnil organizátor podujatia Ondrej Horváth.
Tak neváhajte, príďte podporiť jazdcov a užiť si otvorenie festivalovej sezóny v Kremnici. Druhý ročník Letného Big Airu v meste organizujú a tešia sa na vás občianske združenie FRST Crew Kremnica, Šafy Production a Jägermeister.

Official Video Letný BAVM 2017


Autor videa: MiniBOJ KiLLA

Vodné športy aj exkluzívna BAVM výstava

Okrem adrenalínových zážitkov sa diváci a návštevníci počas dvoch dní budú môcť zabaviť napríklad aj športovými aktivitami, ktoré si môžu vyskúšať. V rámci sprievodného programu bude exhibícia na wakebordoch, súťaž pre divákov na stand-up paddle boardoch a možnosť vyskúšať si skimboarding.

„Poodhalíme tiež históriu podujatia Big Air v meste, ktoré má za sebou úspešných 11 zimných ročníkov. Bude to prostredníctvom výstavy fotografií a grafických vizuálov, vrátane tých nikdy nerealizovaných, ukrytých len v šuplíkoch umelcov,“ doplnil Horváth.

Pre kreatívcov pripravujeme rozšírenú workshopovú zónu v najmenšom bazéne v spolupráci s módnou značkou Primát. A aby ste mohli prísť pokojne s celou rodinou, pre deti bude vyhradená špeciálna Matel KIDS zóna.

Vstupenky na Letný Big Air v meste nájdete na Predpredaj.sk.

BAVM 2017
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Čalfa)

Pre viac informácií o lístkoch, programe a ubytovaní sledujte náš Instagram, Facebook a webovú stránku BAVM / www.bavm.sk.

Ako to celé začalo?

Ešte v roku 2006 partia náruživých snowboardistov a freeskierov z Kremnice a okolia zorganizovala akciu s názvom „Prvý Big Air v meste“.
„Bez rozpočtu, svojpomocne, len vďaka poriadnej snehovej nádielke sme si postavili skok priamo v historickom centre mesta na Štefánikovom námestí,“ upresnil Ondrej Horváth.
Chalani si zavolali kamošov a bez veľkého marketingu spravili súťaž, kto predvedie najlepší skok a trik.

Officiálne video - posledný zimný BAVM 2018


Big Air v meste 2018 Official Aftermovie from Big Air v meste on Vimeo.

Od roku 2006 zorganizovala skupina dobrovoľníkov, dnes združená v občianskom združení FRST Crew ďalších 10 zimných ročníkov a v roku 2017 aj prvú letnú edíciu spojenú s hudobným festivalom. Tejto súťaže v unikátnom prostredí sa zúčastnili desiatky jazdcov z celej Európy a povzbudiť ich prišli tisícky divákov, ktorí si toto podujatie za tie roky obľúbili.

 ----

“Big Air” je oficiálne pomenovanie disciplíny a aj samotného skoku, ktorý je parametrami špecifický pre snowboarding a freeskiing.  V zime v Kremnici zasnežujú historické námestie, v lete napúšťajú 50-metrový plavecký bazén.
V lete sa jazdci rozbiehajú z dvanásť metrov vysokého nájazdu a skáču do bazéna, v zime skáču priamo na námestí v historickom centre.
Big Air v meste je športovo-zábavná netradičná šou, ktorá spája profesionálne športové preteky s hudobným festivalom, a to všetko prináša čo najbližšie k ľuďom priamo v meste.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu