Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

BRIMO párty stany - tvoríme pre Vás nezabudnuteľné okamihy

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: BRIMO Párty stany)

Spoločnosť BRIMO sme založili pred piatmi rokmi a sme výrobca prémiových stanov. Našim klientom ponúkame viac ako je štandard na trhu. Dlhoročnými skúsenosťami a prepracovanými technológiami sme docielili bezkonkurenčnú kvalitu našich produktov. Keďže je našim cieľom spokojný zákazník, ku každému pristupujeme individuálne a zároveň kreatívne.

Radi by sme Vám predstavili produkty spoločnosti BRIMO. Na zakúpený stan poskytujeme 5 ročnú záruku, postaráme sa o dodanie náhradných dielov konštrukcie alebo plachtovín. Kúpou stanov sa servis a starostlivosť o klienta nekončí.

Spoznajte naše produkty

V našom sortimente sú k dispozícií oceľové a hliníkové stánky, sklápací nábytok a kompletné príslušenstvo na vybavenie stanov.  Naša spoločnosť zabezpečuje individuálnu potlač a vieme docieliť originálnosť a estetický vzhľad stanov.

Oceľové párty stany sa vyznačujú pevnou konštrukciou s vysokou odolnosťou. Špeciálny nožnicový systém umožňuje rýchle rozkladanie alebo zloženie stánku a to bez odbornej pomoci alebo náradia. Konštrukciu je možné ľubovolne regulovať v 5 výškových stupňoch. Vzhľadom na to, že kovy majú tendenciu ku vzniku korózií, je konštrukcia vybavená práškovou farbou, ktorá zabraňuje tomuto procesu. Stabilná konštrukcia s nepremokavými plachtovinami je vhodná na prezentáciu v interiéroch a exteriéroch. Širokospektrálna rozmanitosť stánkov tak ponúka jedinečné možnosti využitia či už na výstavách, na jarmokoch, pri organizácií svadobných hostín alebo eventov. Svoje unikátne použitie je možné uplatniť pre súkromné účely ako je narodeninová oslava alebo grill párty v priestoroch vlastnej záhrady. Ďalšou možnosťou je zastrešenie auta, vytvorenie zastrešenia bazéna alebo záhradného náradia.

Hliníkové párty stánky sú charakteristické svojou stabilitou, vážia však o jednu tretinu menej ako oceľové stánky. Hliník je hygienicky a magneticky neutrálny, chráni sa a je odolný voči teplotným zmenám a taktiež je UV odolný. S lepšími vlastnosťami ako zliatinové spoje prispievajú nylonové polymérové kompozitné časti.  Plachtoviny sú vyrobené z veľmi odolného vlákna Oxford látky s impregračným náterom. V dnešnej dobe hrá veľmi dôležitú úlohu bezpečnosť.  Plachtoviny u hliníkových stanov sú nepremokavé a taktiež ohňovzdorné.  V komerčnom sektore, v exteriéroch, ako aj pri príležitosti podujatia rôzneho druhu ( napr. svadby, výstavy, trhy alebo divadelné predstavenia ) vyžadujú príslušné orgány dodržiavanie určitých noriem požiarnej bezpečnosti. Zodpovedajú normám s označením  – ťažko horľavý, garantujeme dlhú životnosť.

Skladací stôl flexibilný, rýchlo rozložiteľný nábytok bez montáže. Tieto vynikajúce vlastnosti v kombinácií s oceľovou nosnou kostrou a vysoko odolného UV stabilizovaného polyetelénu (HDPE) zabezpečujú 100% spokojnosť. Skladací nábytok sa vyznačuje nízkou váhou a tak je ho možné jednoducho transportovať na ľubovoľné miesta. Vyhotovené sú v bielej farbe, ktorá zabezpečí  elegantný dizajn, pôsobí neutrálne a excelentne doplní okolité prostredie. Plast je odolný voči slnečnému žiareniu, nemení tak svoju farbu ani tvar. S minimálnymi nárokmi pri skladovaní alebo preprave skladací nábytok umožňuje efektívne riešiť organizáciu svadieb, spoločenských akcií alebo záhradných osláv. Naša spoločnosť vám ponúka najrenomovanejšieho výrobcu kvalitných plastových výrobkov ako sú skladacie lavice, stoličky, barové a skladacie stoly v rôznych rozmeroch.

K dispozícií je príslušenstvo stanov, ktoré zabezpečuje kompletné vybavenie stanov. Dostupné sú prepravné vaky, záťažové vaky, štvrté steny s dvermi, LED svetlo do stanu a kotviace kolíky.

Zrealizujeme všetky vaše predstavy  pre optimálnu efektívnosť voľného času či pracovného nasadenia.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu