Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pevná a rýchla erekcia pomocou rastlín? Toto sú dary prírody pre lepší sex

PR článok
(Zdroj: zerex)

Na každý problém väčšinou existuje špecialista, ktorý dokáže nejakým spôsobom pomôcť. Kde však hľadať pomoc, keď je problémom erekcia?

Odpovede často nájdeme aj prostredníctvom toho, čo je overené časom, štúdiami a v neposlednom rade: samotnými ľuďmi. Podporu a pomoc v sexuálnom živote dokážu poskytnúť rôzne dary prírody.

Prečo vznikajú ťažkosti s erekciou?

  1. Psychika - najčastejšími príčinami sú stres, úzkosť, strach z intimity. Fyzické a psychické napätie sa môžu podpísať pod zúžené cievy, a to aj tie, ktoré vedú do penisu. Nedostatočný prietok krvi bráni erekcii.
  2. Strava a životný štýl - málo pohybu, strava bohatá na tuky, fajčenie, sedavé zamestnanie - toto všetko môže zapríčiniť slabšiu erekciu.
  3. Zdravotné problémy - liečba mnohých chronických diagnóz vyžaduje užívanie liekov, ktorých vedľajším účinkom môžu byť práve problémy v intímnej oblasti.

Príroda - miesto, kde hľadať riešenie problémov s erekciou

Uvedené príčiny môžu pomôcť riešiť rôzni odborníci, nezabúdajme však na prírodu. Tá totiž ponúka niekoľko nečakaných možností v súvislosti s pevnou erekciou. Nasledujúce rastliny majú účinky, o ktorých sa ľudia presviedčajú už celé stáročia!

Kotvičník zemný (Tribulus terrestris)

Nazývaný je aj ako “zelená Viagra”, čo mnohé naznačuje. Vďaka správnej kombinácii vitamínov, sterolov, flavonoidov a ďalších prospešných látok dokáže napomáhať prirodzenému nárastu hladiny testosterónu v tele. Kotvičník sa taktiež môže podieľať na zlepšení sexuálnej výkonnnosti. To je aj dôvod, prečo ho nájdeme ako súčasť prírodných tabletiek na erekciu, čajov na potenciu a doplnkov na podporu plodnosti.

Hoci sú jeho účinky známe už niekoľko storočí, zaoberá sa ním aj súčasná veda. Podľa poznatkov najnovších štúdií môže kotvičník zvýšiť sexuálnu túžbu a libido či zlepšiť kvalitu spermií. Vie byť riešením pri nedostatočnej erekcii, dokonca aj v prípadoch predčasnej ejakulácie.

Pri problémoch s predčasnou ejakuláciou môže pomôcť aj doplnok výživy na prírodnej báze, Zerex Extralong. Okrem kotvičníka obsahuje ďalšie prospešné látky ako všehoj ázijský, macu peruánsku či L-Arginín, ktoré sa spoločne podieľajú na predĺžení pohlavného styku. Navyše, priaznivý vplyv na sexuálny život prispieva aj k udržaniu celkovej psychickej pohody. 

Maca peruánska (Lipidium meyenii)

Maca peruánska je rastlinou, ktorá môže ovplyvniť sexuálny život hneď niekoľkými spôsobmi. Vďaka bohatému obsahu mnohých prospešných látok dokáže povzbudiť libido, podporiť plodnosť, vyrovnať hladinu potrebných hormónov. Podporuje zlepšenie fyzickej a psychickej výkonnosti a môže ovplyvniť “výkon muža v posteli”.

Čokoláda / kakao

Ak ste niekde počuli, že čokoláda je jedno z najúčinnejších afrodiziák, počuli ste správne. A nielen to - čokoláda obsahuje kakao, v ktorom je obsiahnutý teobromín, ktorý sa podieľa na rozvoji sexuálneho vzrušenia. A nielen to. Teobromín dokáže organizmus poriadne povzbudiť a nabudiť, pomáha rozšíriť cievy a zabezpečiť tak zvýšenie prekrvenia pohlavia.

Zinok

Zinok prispieva k plodnosti, správnej reprodukčnej funkcii, k udržaniu normálnej hladiny testosterónu v krvi. Nízka hladina zinku v organizme má priamy súvis s erektilnou dysfunkciou, teda neschopnosťou dosiahnuť alebo udržať erekciu. Tento prvok sa prirodzene nachádza v hovädzom mäse, kuracom mäse, tekvicových semenách, kakau, kešu orechoch, špenáte, cíceri, ustriciach. Ľudské telo nie je schopné robiť si zásoby zinku, preto je potrebné dopĺňať ho denne.

Kotvičník, maca a potraviny bohaté na zinok teda dokážu s libidom a erekciou skutočné zázraky. Niet divu, že ich nájdete aj v zložení výživových doplnkov na prírodnej báze určených pre mužov. Jedným z nich je aj doplnok na udržanie sexuálnej kondície a vitality v každom veku - Zerex Ultragold.

Príroda poskytuje všetko dôležité, čo potrebujeme - stačí len vedieť, kde to máme hľadať.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu