Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tu sa určite nájdete aj vy - ako si pomáhame, keď sa prejeme?

Tu sa určite nájdete aj vy – ako si pomáhame, keď sa prejeme? PR článok Zobraziť galériu (6)
Tu sa určite nájdete aj vy – ako si pomáhame, keď sa prejeme? (Zdroj: PR článok)

Počas sviatkov sa prejedá viac ako polovica dospelých na Slovensku.

Pocit „prejedol som sa“ alebo „prejedla som sa“ je veľmi individuálny. U niekoho to môže byť množstvo jedla, u iných kombinácia jedla a alkoholu alebo tučná hus, krémové zákusky a ťažké víno. Rovnako „ťažko“ nám môže padnúť aj jedlo zjedené narýchlo, v strese, pod tlakom, v cudzine alebo počas choroby, keď je organizmus oslabený.

Slovenská hitparáda riešenia tráviacich ťažkostí je však jasná! Trojlístok prvej pomoci pri tráviacich ťažkostiach je: minerálka, liek alebo výživový doplnok a sóda bikarbóna. Tieto postupy však neriešia podstatu tráviacich ťažkostí, za ktorými je často nedostatok tráviacich enzýmov, ,,lenivý” žalúdok, alebo nedostatočné vylučovanie žalúdočných štiav.

Zdroj: realizácia Nielsen Admosphere Omnibus, SR populácia 15+, apríl 2019
Zobraziť galériu (6)
Zdroj: realizácia Nielsen Admosphere Omnibus, SR populácia 15+, apríl 2019  (Zdroj: Gastroval)

To, čo nám však často chýba, sú tráviace enzýmy, takže tuky, bielkoviny a cukry sa neštiepia dostatočne. Proste nám „zle trávi“. Podobne  nedostatočne sa môžu vylučovať žalúdočné šťavy či žlč. Takže prečo by sme nemohli dodať nášmu organizmu prírodné tráviace enzýmy a extrakty z liečivých bylín, ktoré „nakopnú“ potrebné vylučovanie?

Dodanie enzýmov sa využíva pri bolestiach žalúdka, pri nadúvaní, nadmernej plynatosti, ale aj pri vracaní, hnačke, zápche, intolerancii laktózy, celiakii a aj pri pankreatickej nedostatočnosti. Tráviace enzýmy pod súborným označení Natenzym® D sa vyrábajú fermentáciou rôznymi kmeňmi mikroorganizmov a sú výsostne prírodného pôvodu.

Enzýmy doplnené o extrakty z liečivých bylín dokážu naštartovať naše ťažko skúšané trávenie.  Už tradične tu kľúčové úlohy hrajú horec a koreň púpavy. Horké látky a komplex účinných látok podporujú vylučovanie tráviacich štiav aj žlče a majú diuretické účinky. Pestrec mariánsky okrem podpory trávenia chráni aj bunky pečene a tak dopĺňa toto harmonizujúce trio.

Tu sa určite nájdete
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PR článok)

Záverom? Dve kapsuly Gastrovalu pomôžu pri tráviacich ťažkostiach po päťchodovej večeri, divokej žúrke aj tučnej grilovačke. Budú vám oporou po neskorej večeri, ťažkom biznisovom obede, aj keď vás prepadne stres a úzkosť po jedle a ťažký žalúdok bude neznesiteľný. Vaše trávenie je však ako jemný mechanizmus, ktorý sa dlhodobou záťažou môže pokaziť navždy.

Takže – želáme príjemné strávenie voľných chvíľ.

 

www.gastroval.sk

 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu