Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce: Vlado schudol 37 kíl len vďaka tomu, že postupoval podľa tejto jednej nezvyčajnej rady!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: StockholmDiet.com)

Jeden z najneuveriteľnejších výsledkov v roku 2019: Vlado sa zbavil 37 kilogramov nadváhy a je pripravený inšpirovať ostatných na ceste za vysnívanou zmenou. V rozhovore sa dočítate, čo všetko musel urobiť preto, aby dosiahol postavu svojich snov!

Aké boli vaše predchádzajúce skúsenosti s chudnutím?

Vždy som bol pri tele. Nikdy predtým som sa schudnúť nepokúšal, pretože som si myslel, že je to jednoducho nemožné. Nikdy som sa nevedel nabažiť rôznych druhov sladkostí či koláčov (smiech). Stravoval som sa veľmi nezdravo. Jedol som len dvakrát denne a najhoršie bolo, že tie najťažšie jedlá som konzumoval neskoro večer. Často som sa prejedol a hneď po tom som si išiel ľahnúť. Pri takomto životnom štýle musela ísť moja váha logicky len hore.

Čo vás tento raz motivovalo schudnúť?

Nebolo to len o tom, že moja hmotnosť dosiahla 130 kilogramov a vyzeral som hrozne. Cítil som tiež, že sa výrazne zhoršuje môj zdravotný stav. Po ďalšej z mnohých chorôb a užívaní antibiotík mi moja všeobecná lekárka vyslovene povedala, že príčinou všetkých týchto problémov je moja nadváha a varovala ma, že ak budem takto pokračovať ďalej, výsledok bude naozaj katastrofálny. To bola posledná výstraha. Rozhodol som sa začať s tým niečo robiť. Hľadal som jednoduchú a zdravú diétu, pri ktorej nebudem hladovať.

Ako u vás fungovala Štokholmská diéta?

Nemal som veľké očakávania, no s diétou som začal hneď, ako som ju objavil. Začiatky boli jednoduché, pretože všetko bolo podrobne vysvetlené v mojom pláne stravovania a nič z toho mi nepripadalo nemožné. Prvé dni boli samozrejme zložitejšie, keďže moja strava bola iná než, na akú som bol zvyknutý. Napriek tomu som nikdy nepociťoval hlad. Moje telo si na to za pár dní zvyklo a prvý výsledok sa dostavil prekvapivo rýchlo: Schudol som 6 kilogramov.

Koľko kilogramov sa vám podarilo zhodiť celkom?

Odkedy som sa dal na diétu, schudol som 37 kilogramov!

Šokujúce: Vlado schudol 37
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: StockholmDiet.com)

Povedzte nám viac o zmenách, ktoré sa udiali vo vašom živote po tom, ako ste začali s diétou.

Ako prvé by som chcel zdôrazniť, že odkedy som začal s diétou, nebol som chorý! Diéta má vynikajúce účinky: bolesť chrbta, ktorá ma sužovala už 12 rokov, úplne zmizla. Absolvoval som tiež lekársku prehliadku a mali ste vidieť, ako sa zatvárila moja lekárka, keď uvidela tie úžasné výsledky (smiech). Povedala mi, že som zdravý ako repa. Dosiahol som o štyri čísla menšiu konfekčnú veľkosť a konečne som začal vyzerať normálne.

Odporučili by ste Štokholmskú diétu ďalším?

Rozhodne áno! Každému, kto má problémy s hmotnosťou, neodporúčam nič iné ako Štokholmskú diétu! Vyskúšajte ju a nechajte sa prekvapiť!

Prihláste sa do programu ešte dnes a získajte čo najväčšiu zľavu na individuálny plán chudnutia!

Pozor: Využite špeciálnu ponuku ešte dnes, začať s diétou však môžete kedykoľvek, pretože plán chudnutia budete mať po celý čas k dispozícii vo vašom profile Štokholmskej diéty.

Kliknite sem – StockholmDiet.com – a vytvorte si svoj plán chudnutia!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu