Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Detskí hrdinovia Zajo Turbo a ŤUKI chystajú na piešťanskom Festivale letectva prekvapenie

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SIAF)

Prvý májový víkend si na Festivale letectva v Piešťanoch každý príde na svoje. Partneri podujatia totiž do areálu piešťanského letiska prinesú najväčšiu detskú zónu, aká kedy na Slovensku bola. Spojenie leteckej šou, spomienok na život generála Milana Rastislava Štefánika a aktivít pre najmenších predpovedá veľkolepú zábavu pre všetky vekové kategórie.

Kúzelník Peter Šesták a Šašo Jaro

Detský areál sa v dňoch 4. a 5. mája stane zónou športu, atrakcií a koncertov. Športová akadémia pre deti (Sport Kids Academy) ponúkne futbal, volejbal, bedminton i atletiku. Zóna cirkusu otestuje žonglovanie či vzdušnú akrobaciu všetkých malých záujemcov. Zábavné atrakcie si možno vyskúša aj Kúzelník Peter Šesták so Šašom Jarom, ktorí budú počas celého víkendu sprevádzať najmenších svojimi kúzlami a bláznovstvami.

Detskí hrdinovia Zajo Turbo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SIAF)

Príde aj Paci Pac a Fíha Tralala

Nedeľný program na pódiu odpália koncerty obľúbených detských interpretov. Hudobné predstavenie Paci Pac a Fíha Tralala so skupinou Baby Band sľubuje skvelú zábavu v rytme deťom známych riekaniek a piesní. Detský festival je určený aj pre „násťročných“. Presne 400 metrov štvorcových letiska zaplavia v rámci Festivalu letectva herné konzoly Xbox.  Prehliadka lietadiel na nebi i zemi a mnoho atrakcií...  To je jednoducho víkend plný zážitkov, ktorý nemôžete zmeškať.

Detskí hrdinovia Zajo Turbo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SIAF)

Vstupenky na Festival Letectva, v rámci ktorého sa zdarma uskutoční aj Detský festival, nájdete na Predpredaj.sk.

RedBull Flying Bulls – akrobatický tím z Česka
Zobraziť galériu (3)
RedBull Flying Bulls – akrobatický tím z Česka  (Zdroj: SIAF)

Detský festival v rámci podujatia Festival letectva prinášajú agentúry Be Cool a 8P. Viac informácií nájdete aj na www.detskyfest.skwww.festivalletectva.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu