Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stavebný veľtrh v znamení zdravého bývania, inteligentných riešení a dizajnu

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: incheba)

Zdravé bývanie s inteligentnými technológiami, úspora energií vďaka moderným materiálom a stavebným prvkom a dizajnové riešenia pre komfortný život – najnovšie trendy v stavebníctve a bývaní do bratislavskej Incheby prináša medzinárodný veľtrh stavebníctva a energetickej efektívnosti CONECO/RACIOENERGIA, ktorý práve dnes otvoril svoje brány. Takmer 450 vystavovateľov z 8 krajín až do soboty predstaví novinky pre stavbu, rekonštrukciu aj záhradu.

Hrdza na stenách, solárne škridly aj „protihurikánové“ okno

Nové profily okien, dvere, podlahové a strešné krytiny, tehly a stavebné hmoty, úsporné kotly, podlahové kúrenie, krby, dizajnové svietidlá, dekoratívne obklady i trvácne nátery, bazény, prístrešky, záhradný nábytok – to je len zlomok ponuky, ktorá bude na veľtrhu počas niekoľkých dní k dispozícii. Medzi horúcimi novinkami sa objavia solárne škridly, ktoré je možné na rozdiel od solárnych panelov úplne zapustiť do roviny strechy dekoratívne nátery s motívom hrdze, mramoru, betónu a zvieracej kože či okná, ktoré odolajú zlodejom aj nárazom vetra pri hurikáne. Komfort a ovládanie domácnosti cez mobil, tablet, ale aj hlasom bez potreby zložitej a nákladnej kabeláže pre zmenu vyriešia technológie pre bezdrôtové ovládanie inteligentného domu či bytu.

Stavebný veľtrh v znamení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: incheba)

Plánujete stavať dom?

K horúcim trendom v stavebníctve patria tzv. modulárne drevostavby montované z panelov, ktorých rozmery sú vopred dané a je možné ich navzájom kombinovať. Vďaka použitým materiálom sú mimoriadne kvalitné a trvácne a tradičným murovaným stavbám konkurujú najmä cenou a časovým intervalom výstavby. V areáli výstaviska bude k dispozícii reálny zariadený drevodom, aby ste si vedeli predstaviť, ako sa v ňom žije.

Stavebný veľtrh v znamení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: incheba)

Vyskúšajte si, aké je sedieť v bagri

Chcete poradiť, ako postupovať pri stavbe? Hľadáte najvhodnejšie riešenie pre rekonštrukciu a neviete sa rozhodnúť? Príďte sa poradiť! Okrem iného sa dozviete o trendoch vo vývoji okien, nájdete odpoveď na otázku, ako správne zatepľovať a získate informácie o úspore energií. Zaujímavosťou bude simulátor bagra, vďaka ktorému si budete môcť vyskúšať hĺbenie ryhy, nakladanie zeminy na auto či zarovnávanie terénu.

Stavebný veľtrh v znamení
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: incheba)

Veľtrhy CONECO/RACIOENERGIA sa uskutočnia do soboty 30. marca 2019, každý deň od 9:00 do 18:00. Kompletný sprievodný program, zoznam vystavovateľov a novinky sú dostupné na www.incheba.sk.

Vstupenky na veľtrh si môžete pohodlne kúpiť na Predpredaj.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu