Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hudba lieči - druhý ročník Štupel Festu podporia Horkýže Slíže aj Karpina

Štupel fest PR článok Zobraziť galériu (5)
Štupel fest (Zdroj: Štupel Fest)

Pred rokom sa po prvý raz predstavil bratislavskému publiku benefičný koncert s názvom Štupel Fest. Bol venovaný trom zdravotne ťažko postihnutým deťom, ktorých liečba je extrémne finančne náročná. V rámci prvého ročníku sa podarilo cez predaj lístkov vyzbierať 3010€, ktoré boli následne prerozdelené medzi vybrané deti a to Sabínku, Mareka a Filipka.

Výťažok z druhého ročníka Štupel Festu, bude tento krát rozdelený medzi štyri deti s ťažkým zdravotným postihnutím a to pre: Miu, Tamarku, Dominika a Edka. Štupel Fest 2019 sa opätovne uskutoční v bratislavskom Majestic Music Clube na Karpatskej ulici a to 18.4., kde vystúpi pätica punk - rockových kapiel.

Štupel fest
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Štupel Fest)

Hlavným lákadlom bude slovenská formácia Horkýže Slíže, ktorá sa na scéne pohybuje už od roku 1992 a má na svojom konte mnoho hitov a vystúpení. Ďalším účinkujúcim bude nemenej známa skupina Karpina, ktorej skladby pozná každý priaznivec punk rocku či metalovej hudby.

Horkýže Slíže
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Horkýže Slíže - Štupel Fest)
Karpina
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Karpina - Štupel Fest)

Najdlhšie účinkujúcou kapelou bude jedna z legiend českého punk rocku Plexis, ktorej vznik sa datuje od roku 1984. Na pódiu sa opäť predstaví aj buranpunkové kvarteto Gulerváč, ktoré prídu podporiť, tak ako minulý rok, hostia zvučných mien pohybujúci sa vo vodách punk rocku, metalu a rock and rollu.

Gulerváč
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Gulerváč - Štupel Fest)

Päticu účinkujúcich na benefičnom Štupel Feste uzatvára pomerne nová punk-rock and rollová banda menom Partyzáni. Novinkou v druhom ročníku Štupel Festu bude afterparty, kde do ranných hodín budú prítomných zabávať známy DJs Rafl a Bábika. 

Vstupenky zakúpite na Predpredaj.sk.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu