Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto video musíte vidieť! Skutočný príbeh Slováka, ktorý pomáha ľuďom na celom svete

PR článok Zobraziť galériu (5)

Spoločné dielo oceňovaných slovenských tvorcov je súčasťou predvolebnej kampane jedného z favoritov prezidentských volieb Roberta Mistríka.

“Tento film predstavuje to najcennejšie, čo mám – môj životný príbeh,” hovorí Mistrík.

Toľko talentu pokope sa len tak nevidí: špičkoví slovenskí filmári spojili sily, aby podporili nezávislého a nestraníckeho občianskeho kandidáta. Pod taktovkou vynikajúceho slovenského režiséra Jonáša Karáska (očakávané “Amnestie” či “Kandidát”) vznikol krátky film, približujúci divákom životný príbeh svetovo uznávaného slovenského vedca a prezidentského kandidáta Roberta Mistríka.

Bravúrna práca s kamerou nesie rukopis Tomáša Juríčka (“Nedodržaný sľub”, “Kandidát”), na perfektný zvuk dohliadol Viktor Krivosudský (“Čiara”, “Amnestie”) a produkcie sa zhostil Maroš Hečko, ex-riaditeľ Rádia FM, známy aj ako spevák kultovej skupiny Free Faces. Autorom námetu je zohraná dvojica Peter Hajdin a Fedor Blaščák, dojímavý komentár k pútavému príbehu nahovoril samotný majster Martin Huba.

“Ľudia sú už unavení z večných hádok profesionálnych politikov. Slovensko teraz potrebuje predovšetkým hlas zdravého rozumu. Mojím cieľom nie je polarizovať našu spoločnosť - práve naopak. So mnou majú občania istotu, že nepovediem našu krajinu k nijakej krajnosti, ani doprava ani doľava. Chcem ponúknuť nádej pre ľudí, pre budúcnosť, pre pre Slovensko a verím, že mi v tom pomôže aj toto video dodáva Mistrík.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu