Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dravosť v posteli a mladícky vzhľad: Takto povzbudíte vašu potenciu

Takto povzbudíte vašu potenciu PR článok
Takto povzbudíte vašu potenciu (Zdroj: zerex)

Patríte medzi mužov, ktorí sa snažia udržať svoju sexuálnu kondíciu a potenciu v každom veku? Objavte spôsoby, ako to dosiahnuť!

Udržanie si partnerskej pohody, zabezpečenie sexuálnej výkonnosti či prekonanie rôznych problémov. Nech už sú vaše motívy na znovuzískanie mladíckej dravosti v posteli akékoľvek, tu nájdete odpovede a riešenia problémov s potenciou.

Prečo mávajú muži problémy v posteli?

Vedzte, že väčšina mužov sa v priebehu svojho života stretne s problémami rôzneho typu a ich počet sa zvyšuje s pribúdajúcim vekom. Dôvody bývajú rôzne:

  • partnerské nezhody,
  • stresujúce zamestnanie,
  • nezdravá strava,
  • nadmerné požívanie alkoholu,
  • fajčenie.

Existujú však jednoduché riešenia, ako opäť prevziať vedenie nad svojím sexuálnym zdravím.

Redukujte množstvo stresu v každodennom živote

Asi si poviete, že je jednoduché to povedať, horšie však realizovať. Stres môže ovplyvniť všetky oblasti vášho zdravia vrátane vášho libida. Nepriaznivo vplýva na krvný tlak a negatívne môže ovplyvniť dosiahnutie erekcie. Stojí za to prehodnotiť, aké zbrane môžete proti stresu tasiť.

Masáž, relaxačné cvičenia a techniky či joga sú spôsoby, ktorými uvoľníte napätie a ak ich realizujete s partnerkou, zároveň posilníte aj váš vzťah.

Dajte telu to, čo potrebuje alebo potencia v sústach

Aj potencia je priamo úmerná tomu, čo sa nachádza vo vašom jedálničku. Ak sa vám na tanieri objavuje ovocie, zelenina, ryby či vajíčka, vytvárate dôležitý základ. Čo je ešte prospešné pre potenciu?

  • Omega-3 mastné kyseliny obsiahnuté v rybách, avokáde aj olivovom oleji, zvyšujú tok krvi;
  • Vitamín B1 umožňuje rýchlejšiu výmenu informácií medzi mozgom a penisom. Nachádza sa napr. vo fazuli;
  • L-arginín má schopnosť zlepšovať tok krvi a cirkuláciu. To má viacero výhod, vrátane zlepšenia imunitnej funkcie, plodnosti. L-arginín stimuluje uvoľňovanie rastového hormónu, inzulínu a ďalších látok v tele. To je jeden z dôvodov, prečo sa predpokladá, že zvyšuje fyzickú výkonnosť, vytrvalosť a silu;
  • Vajíčka obsahujú vitamíny skupiny B. Pomáhajú vyrovnať hladiny hormónov. To pomáha pri znižovaní stresu, zabijaka erekcie;
  • Maca peruánska je prostriedkom, ako bojovať proti úbytku libida, zvýšiť energiu a prispieť k zdraviu kardiovaskulárneho systému. Macu rovnako oceníme ako prospešné afrodiziakum pre mužov aj ženy;
  • Zerex Ultragold dlhodobo udržuje sexuálnu kondíciu, podporuje libido a má priaznivý vplyv na potenciu. Je to prírodný doplnok výživy, ktorý je určený pre mužov v každom veku. Vďaka obsahu macy peruánskej, kotvičníka zemného, schizandry čínskej a zinku povzbudíte svoju potenciu v maximálnej možnej miere - a navyše čisto prírodnou formou.

Neprestaňte sa hýbať

Byť aktívny znamená neustále robiť niečo pre svoje celkové zdravie. Už pol hodina cvičenia denne môže znamenať obrovské zmeny v posilnení libida a zlepšení výkonu. Počíta sa aj prechádzka po večeri, plávanie alebo rýchlejšia chôdza. Pokúste sa preto zaradiť príjemné aktivity do svojho denného programu.

Zlozvyky hoďte do koša

Sedenie pri televízii deň čo deň niekoľko hodín, vozenie sa do obchodu vzdialeného 500 metrov od domu autom, mastné jedlá, fajčenie alebo holdovanie alkoholu. Možno ste si to nikdy neuvedomili, ale toto všetko vás pripravuje o sexuálne radosti. Vykrúťte postupne svojim zlozvykom krk a poďakuje sa vám nielen vaše telo, ale aj spokojná partnerka.

Venujte svoj čas polovičke

Partnerský život je niečo, čo si pestujeme dlhodobo. Sexuálna stránka je podstatnou súčasťou spokojného páru. Preto by ste mali venovať pozornosť aj jeden druhému navzájom. Okrem toho, že tak významne môžete redukovať svoj stres, upevníte aj vzťahové putá. Ak si myslíte, že už ste vyskúšali všetko, nové inšpirácie môžete objaviť aj v sexuálnej príručke s názvom Zerexsutra. Nudiť sa teda rozhodne nebudete.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu