Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Viktor Horján vyspovedá Milku Vášáryovú a Zuzanu Kronerovú vo svojom Coming Oute

PR článok
(Zdroj: Moja agentúra)

Je ešte niečo, čo neviete o stáliciach slovenského herectva Milke Vášáryovej a Zuzane Kronerovej? Divadelný a muzikálový herec Viktor Horján nadväzuje na tradíciu svojej talk show vo vynovenej verzii Coming Out, v ktorej postupne vyobracia v otvorených rozhovoroch viaceré popredné slovenské osobnosti a rád ich prinúti prezradiť o sebe čosi viac.

„Moja talk show nemá ambíciu ponúknuť senzácie zo života slávnych, chcem ich skôr vykresliť ľudsky, v ich každodennom živote, poodhaliť ich postoj k bežným témam, ktoré doma riešime aj my všetci ostatní,“ hovorí Horján a dodáva „budem rád, ak sa mi podarí z nich dostať priznanie o ich názoroch a postojoch aj v témach, v ktorých nie sú úplne zorientované a bez škrupúl zodpovedia aj na otázky, ktoré im ešte nikto verejne nepoložil.“

Viktor Horján

Ako prvé prijali pozvanie do Horjánovej talk show popredné slovenské herečky Milka Vášáryová a Zuzana Kronerová, ktoré majú určite o sebe ešte veľa čo prezradiť. S Viktorom ich spája úzky pracovný aj osobný vzťah, spoločné účinkovanie v hrách Odvrátená strana mesiaca, či Herečky, ktoré hrajú v bratislavskom divadle GUnaGU. Ak máte radi obyčajné rozprávanie o živote s neobyčajnými ľuďmi, Coming Out chce byť takým priestorom. Obe obľúbené herečky sa tu predstavia vo svojej civilnej, prirodzenej polohe.

Večerom bude sprevádzať hudobná formácia Orchester Jeana Valjeana. Talk show prebehne v legendárnom klube Véčko na Námestí SNP v Bratislave 28. 1. 2019, lístky nájdete TU.

Ďalšie pokračovanie talk show Coming Out s Viktorom Horjánom je pripravované  na 19. 2. 2019. Viac informácií nájdete na stránke.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu