Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Snowparadise lyžujte výhodnejšie a na prázdnejších svahoch!

PR článok Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: snowparadise.sk)

Od 7. januára si v Snowparadise Veľká Rača v Oščadnici kúpite lacnejšie skipasy. Napríklad 1-denný skipas si môžete v e-shope kúpiť len za: 15€/ Dieťa, 20€/ Junior a 26€/ Dospelý. Práve teraz si vychutnáte tú najlepšiu a komfortnú lyžovačku.

Bez problémov zaparkujete, na lanovky čakať nebudete a na nádherných upravených 14km zjazdovkách sa budete cítiť tak, akoby vám patrili. Lyžovačku si vychutnajú všetci od začiatočníkov až po najnáročnejších lyžiarov. Pre začiatočníkov sú taktiež k dispozícii dve lyžiarske školydetská lyžiarska škôlka Snehové kráľovstvo.

V Snowparadise lyžujte výhodnejšie
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: snowparadise.sk)

Snowparadise vám ponúka aj najdlhšie zjazdovky  na večerné lyžovanie na Slovensku, teraz v eshope len za 14€. Príďte, večer sú svahy čarovné a majú úplne inú atmosféru. Ubytovanie si môžete rezervovať prevažne v rodinných penziónoch s domácou atmosférou, kde hostia dostávajú nadštandardnú starostlivosť, väčšinou priamo od majiteľov penziónov. Hostia si pochvaľujú osobný rodinný prístup, ktorý im vo veľkých hoteloch chýba. Ceny sú veľmi prijateľné. Pohybujú sa už od 15€/noc. Počas akcie je možné kúpiť ubytovanie spolu so skipasom už za 29€ /deň.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu