Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Faktúry odteraz môžete zaplatiť už na každej pošte

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SPPS)

Ak platíte faktúry, toto by vás mohlo zaujímať. Je tu nová služba, ktorá umožňuje zaplatiť faktúru na hociktorej pošte na Slovensku. Ak faktúru zaplatíte na pošte v pracovný deň do 10:00, bude platba na účte prijímateľa ešte v ten istý deň (!); ak po 10:00 tak bude platba na účte nasledujúci pracovný deň.

Faktúra musí obsahovať PAY by square kód, na základe ktorého ju priehradkový pracovník spracuje. Spracovanie údajov o platbe je jednoduché, rýchle a bezchybné - skenovanie kódu ušetrí 90% času oproti prepisovaniu údajov z faktúry do platobného príkazu. Potom predložíte občiansky preukaz a faktúru zaplatíte spolu s poplatkom v hotovosti, Poštovou kartou alebo kartami Poštovej banky. Po zaplatení dostanete potvrdenku.

Faktúry odteraz môžete zaplatiť
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SPPS)

PAY by square kód v súčasnosti používajú na svojich faktúrach telekomunikační operátori, poisťovne, dodávatelia energií, vodárne, e-shopy, úrady a veľa iných spoločností. V prípade, že faktúra neobsahuje PAY by square kód, môžete si ho sami vytvoriť prostredníctvom aplikácie „bysquare“, ktorú nájdete v App Store  a aj na Google Play .

Takýmto spôsobom vlastne môžete na pošte zaplatiť čokoľvek, a to aj bez nutnosti vytlačenia kódu na papier – na vybraných poštách ho načítajú aj z mobilu.

Platba faktúr na pošte má výhody moderných elektronických platieb z pohľadu rýchlosti a bezpečnosti, zachováva si však aj tradičný spôsob platenia bez nutnosti používať platobnú kartu, mobilný telefón alebo elektronické bankovníctvo.

Viac informácií o platbe faktúr na pošte prostredníctvom PAY by square kódu.

Faktúry odteraz môžete zaplatiť
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SPPS)

- reklamná správa -

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu