Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Števo Martinovič a jeho neopätovaná láska

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Eltma)

Zdá sa, že v živote herca Števa Martinoviča sa objavila nová láska. A je pekne bizarná. Sympatický herec na svojich sociálnych sieťach prezentuje vzťah s neživým predmetom!

Vo svete sú známe prípady, kedy sa muž oženil s pizzou či s vankúšom. Chce azda Števo nastoliť tento trend aj na Slovensku? Na svojich online kanáloch už dlhodobo prezentuje silný vzťah ku svojej pneumatike. Najnovšie zverejnil video: Cesta pneumatiky, ktoré rozpráva neopätovanú lásku herca a pneumatiky. Vzťah sa v istom momente zamotá a nekončí akurát podľa Števových predstáv. Pozrite si vo videu, čo sa stane:

 

U Števa sa, našťastie, zvláštne chute neprejavili. Ako sme sa dozvedeli, ide o video, ktoré je súčasťou kampane pre spätný zber pneumatík. “Natáčanie bolo veľmi zábavné. Väčšina záberov vznikla v Bratislave, niektoré v závode na spracovanie pneumatík v Uherskom Brode. Na tvorbe videí sa podieľal i môj herecký kolega Marcel Nemec.” rozpráva Števo.

Sériu videí pripravila organizácia zodpovednosti výrobcov Eltma a práve Števo Martinovič je jej ambasádorom. Cieľom osvetovej kampane neziskovej spoločnosti Eltma je informovať motoristov o ich práve bezplatne odovzdať ojazdené pneumatiky do pneuservisov a predajní. Tie ich musia podľa zákona prijať úplne zadarmo.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu