Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vyhrali sme Best BuyAward! 3 dôvody, prečo sme si cenu zaslúžili zo všetkých fitness centier

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Uppsala)

Best BuyAward je jedným z najväčších ocenení, aké môže firma získať. Preto je pre nás veľkou poctou, že sme sa dostali na prvé miesto v kategórii fitness centier.

Čo je Best BuyAward?

Cenu Best BuyAward udeľuje nezávislá švajčiarska organizácia ICERTIAS na základe hlasovania zákazníkov. Získavajú ju firmy, ktoré majú prvotriedne služby, odvážnu víziu a ponúkajú najlepší pomer ceny a kvality.

Samozrejme, podobné ocenenia nás vždy veľmi potešia. Našou hlavnou motiváciou je však vaša spokojnosť, dobrý pocit a chuť žiť zdravo. Svoju prácu robíme so srdcom a nemáme radi falošnú skromnosť. Preto sme pre vás spísali 3 dôvody, prečo si myslíme, že sme si Best BuyAward zaslúžili!

1.Počúvame vaše túžby

Naše stroje dopĺňame každoročne a pri ich výbere sa riadime vašimi preferenciami. Na ich základe sme ponuku rozšírili o nové posilňovacie a kardio stroje, ale aj o kúsky ikonickej značky HammerStrength.

Taktiež chápeme, že každý má iný režim. Naše fitness centrá sú preto otvorené od 6:00 až do 24:00, 365 dní v roku.

2.Spolu s Vami Sme výnimoční

FIT UP! je jediná domáca, česko-slovenská sieť fitness centier. Sme jedným z vás, ale stále vás chceme spoznať ešte lepšie. Preto nám pokojne pošlite akékoľvek svoje podnety na info@fitup.sk, prípadne ich napíšte priamo na náš online chat.

3.Sme flexibilní

Ste starí harcovníci alebo experimentujúci začiatočníci? Či už idete na istotu, alebo sa s fitkami ešte len zoznamujete, u nás si zacvičí naozaj každý. Vybrať si môžete medzi ročným, polročným i mesačným členstvom, pričom platiť môžete vopred alebo mesačne.

Cvičenie si môžete prispôsobiť svojej kondícii i potrebám – u nás si zacvičíte čokoľvek od silového až po vytrvalostný kardio tréning.

Príď sa presvedčiť o našich výhodách aj ty. Čakáme ťa v Bratislave, Trnave, Žiline, Prahe alebo Ostrave. Pozri si zoznam našich fitness centier!

- reklamný článok -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu