Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Štvrť s veľkým Š: Poznáte novú vychytenú lokalitu Bratislavy?

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Jarabinky)

Užívajte si rána bez zhonu avečery bez nudy! V Jarabinkách zistíte, ako chutí pravá domáca pohoda, ktorá sa nekončí za dverami bytu, ale pokračuje pred nimi – v areáli plnom zelene a obľúbených kaviarničiek, v trendy štvrti, kde netreba chodiť ďaleko po kultúrne zážitky. Nepremeškajte šancu bývať na žiadanejadrese!

Nové Nivy majú dobre našliapnuté stať sa štvrťou s veľkým Š a s množstvom novovznikajúcich projektov len potvrdzujú pozíciu dynamickej, rýchlo sa rozvíjajúcej lokality s nepreberným množstvom príležitostí na nákupné či spoločenské vyžitie. Aj preto neprekvapí, že tamojší obytný komplex Jarabinky vypredal už 80 % bytov. Dobrá štvrť však nie je zďaleka jedinou devízou rodinného bývania na Jarabinkovej ulici.

Celoročné prázdniny

Dva priestranné uzavreté dvory iba pre vás, vaše deti a vašich susedov? Toto by ste od miesta v centre mesta nečakali, však? V Jarabinkách ich nájdete, a s nimi aj každodennú príležitosť len tak sa zvaliť do trávy, rozcvičiť sa na čerstvom vzduchu alebo si vychutnávať knihu na lavičke. Dvory plné zelene, preliezok a chodníčkov sa pre vašich drobcov stanú hracou plochou, ktorej nemôže konkurovať žiaden displej tabletu. Nechajte ich hrať sa na bezpečnom mieste, zatiaľ čo vy „vypnete“ v prírode a načerpáte sily na ďalší pracovný deň. Prázdninová pohoda na vás čaká 365 dní v roku.

Papučové nedele

Kto povedal, že útulnosť sa musí vzťahovať len na priestor za štyrmi stenami vášho bytu? Jarabinky rozširujú definíciu útulného domova, a to doslovne. Tu si môžete v papučiach vyjsť pokojne aj pred vchod. Noviny, rannú kávičku či kúsok čerstvého koláča máte na pár krokov. Súčasťou projektu je zábavno-nákupná zóna, kde vás čašníci v reštauráciách a predavači v obchodoch budú poznať po mene, čo ešte umocní príjemný pocit z bývania a dotvorí tú pravú domácku atmosféru.

Nazrite, kde budete bývať

Jarabinky znejú dobre, ale vyzerajú ešte lepšie.Príďte sa sami presvedčiť. Už v októbri pre vás na Jarabinkovej ulici odomknú vzorový 3-izbový byt, kde „ochutnáte“ pocit zo svojho budúceho domova. Priestranné či komornejšie, Jarabinky majú niečo pre každého, stačí si vybrať. Ak si potrpíte na výhľady a hľadáte niečo extra, pýchou projektu je samostatný obytný objekt Jarabinky Grande.Treba sa však poponáhľať, voľných bytov rýchlo ubúda.

Spravte rozhodnutie teraz a využite bonus až vo výške 8 300 eur pre 15 najrýchlejších záujemcov o 3-izbové byty. Sťahovať sa môžete už na jar budúceho roku.

Sledujte, čo je nové v Jarabinkách na www.jarabinky.sk.         

- reklamný článok -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu