Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŠOKUJÚCE: Každý Slovák má TERAZ šancu naučiť sa rozprávať po anglicky

PR článok
(Zdroj: PR)

"Nemôžem uveriť tomu, s akou ľahkosťou som sa naučila komunikovať v angličtine!“ vraví nadšená Sanda (44) po dokončení švajčiarskeho programu. Prečítajte si rozhovor s Sandou a zistite, ako aj vy môžete za veľmi krátku chvíľu začať rozprávať po anglicky.

– Učili ste sa niekedy v minulosti anglicky?

Pred 20 rokmi som chodila na kurzy a získala som certifikát. Bola to však jediná vec, ktorú som tam získala, pretože som sa nenaučila nič. Nech som sa snažila akokoľvek, stále som mala pocit, že to ide jedným uchom dnu, druhým von. Keď som potrebovala niečo povedať, nevedela som si spomenúť na tie správne slová, ani som nevedela poskladať správne vety dohromady. Strata času aj peňazí...

– Čo vás podnietilo k tomu začať sa učiť anglicky švajčiarskou metódou?

Postupom času som začala mať v práci aj na cestách pocit menejcennosti, pretože som nevedela po anglicky. Často som nevedela, čo sa ma ľudia pýtajú a už vôbec som nebola schopná odpovedať. Plánovala som svoju ďalšiu cestu a uvedomila som si, že by som si potrebovala rýchlo zlepšiť angličtinu. Na internete som čítala veľa dobrých recenzií na švajčiarsku metódu: program zaručoval osvojenie si jazyka za dva týždne a výuku kdekoľvek a kedykoľvek sa vám to hodí. To bolo presne to, čo som potrebovala! Rozhodla som sa prihlásiť.

– Ako prebiehala samotná výuka?                 

Objednala som si program, ten mi prišiel e-mailom a ja som sa mohla začať učiť! Výuka vôbec nebola komplikovaná; bolo úžasné, že som sa mohla učiť kedykoľvek mi to vyhovovalo a navyše to bolo vzrušujúce! Zatiaľ čo ostatní surfovali po internete, ja som sa tešila, že môžem študovať (smiech)! Každý deň som študovala len asi 15 minút a veľmi skoro som začala mať pocit, že rozumiem stále viac.

– Ako by ste ohodnotili svoju angličtinu?

Mala som pocit, že už po prvých lekciách lepšie rozumiem a len za dva týždne som bola naozaj schopná rozprávať sa so svojimi kolegami zo zahraničia. Som šťastná a hrdá! Teraz sa už neviem dočkať, kedy sa vydám na cesty, aby som mohla použiť, čo som sa naučila.

– Čo by ste odporučili ľuďom, ktorí stále nevedia anglicky?

Konečne už nežijem v strese, že čo ak sa ma niekto niečo spýta po anglicky.  Zvládne to každý. Švajčiarska metóda je veľmi prístupná a jednoduchá na pochopenie! Začnite ešte dnes a čoskoro každého prekvapíte svojimi zručnosťami v angličtine!

SwissLanguages.com ponúka: naučte sa anglicky za veľmi krátku chvíľu. Ak sa to nepodarí, vrátime vám peniaze. Získajte jazykový program s 55 % zľavou len dnes! Objednajte si program teraz a používajte ho kedykoľvek. Nepremeškajte príležitosť! Zľavu dnes získa len prvých 100 záujemcov.

Navštívte stránku SwissLanguages.com a získajte zľavu na svoj výukový jazykový program.

- reklamný článok -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu