Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ubytovanie pre študentov na poslednú chvíľu

Ubytovanie pre študentov na poslednú chvíľu PR článok Zobraziť galériu (4)
Ubytovanie pre študentov na poslednú chvíľu (Zdroj: Student Residence)

Prijali vás na vysokú školu, ale s blížiacim sa začiatkom akademického roka nemáte zabezpečené ubytovanie? Štátne internáty majú plné kapacity alebo nevyhovujúci stav, podnájmy zase vysoké náklady spojené s energiami, internetom a údržbou...a vy hľadáte vhodnú alternatívu, kde môžete pokojne a nerušene študovať? Riešením pre vás môže byť súkromný internát bez obmedzujúcich kritérií, ako sú študijný prospech alebo vzdialenosť od vášho bydliska.

Jedným z nich, ktorý spája ubytovanie na úrovni s prijateľnou cenou, je súkromný internát Student Residence len na skok do historického centra Bratislavy.

Ubytovanie pre študentov na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Student Residence)

Student Residence sa nachádza na začiatku bratislavskej Petržalky. Lokalita poskytuje ideálne podmienky pre štúdium a bohaté športové, kultúrne a spoločenské vyžitie s kvalitnou infraštruktúrou. Prednosťou je pešia dostupnosť do historického centra mesta, blízkosť obľúbenej dunajskej hrádze, Sadu Janka Kráľa, nákupného centra, polikliniky, pošty, MHD zastávok, Ekonomickej univerzity v Bratislave, Paneurópskej vysokej školy a VŠVU.

Ubytovanie pre študentov na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Student Residence)

Student Residence poskytuje svojím rezidentom komfortné ubytovanie a hotelové služby. Rezidenti môžu využívať plnohodnotné kuchyne s chladničkou, sporákom, varnou platňou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a s kávovarom. K dispozícii sú tiež študovňa, práčovňa, fitness centrum a hotelové služby - upratovanie izieb, chladnička a TV priamo v izbe, zriadenie poštovej schránky a parkovanie. Súčasťou vybavenia je vysokorýchlostné wifi a LAN internetové pripojenie.

Ubytovanie pre študentov na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Student Residence)

Ak sa chcete pridať k rezidentom Student Residence, neváhajte a prihláste sa hneď. Kapacity sú už takmer zaplnené a aktuálne obsadzujeme posledné voľné miesta. Bývajte moderne a za vynikajúcu cenu! Viac informácií na info@studentresidence.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu