Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TOP parfumy, ktoré vám zaručia úspech u opačného pohlavia

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: zerex)

Vzhľad, povaha, charakter. Tri črty, ktoré si na nás ľudia zapamätajú. Ale existuje ešte niečo silné, príťažlivé a sexi: vôňa a parfum.

Na to, aby sme boli s vôňou spokojní a splnila účel (pritiahla opačné pohlavie) potrebujeme tú správnu kombináciu ingrediencií. Aké zložky obsahujú top parfumy?

Parfum a jeho tajomstvo

Prečo sú niektoré vône viac obľúbené ako iné? Príťažlivé kombinácie priaznivo vplývajú na našej zmysly, pôsobia afrodiziakálne a navodzujú dobrú náladu. V závislosti od toho, ako rýchlo jednotlivé vône v parfume vyprchajú, rozlišujeme:

  • hlavu - tú tvoria zložky, ktoré cítite ihneď po aplikácií. Vyprchajú z pokožky najrýchlejšie
  • srdce - jednotlivé zložky pocítite neskôr, avšak dlhšie na pokožke zotrvajú
  • základ - sú tie zložky, ktoré cítime najdlhšie, pretože vyprchajú najpomalšie
 

Zmesi najobľúbenejších dámskych vôní

Citrusovo-ovocné vône

Najpredávanejšie vône, ktoré používame počas dňa, sú prevažne svieže, s tónmi citrusov ako citrón, grep, pomaranč alebo mandarínka. Jedna z dlhodobo najpredávanejších vôní na Slovensku, Dolce Gabanna - Light Blue, obsahuje kombináciu citrusov a jablka. Podobné zložky obsahujú napríklad afrodiziakálne parfumy určené na zvýšenie sexuálnej príťažlivosti.

Kvetinová zmes s obsahom jazmínu a ruže

Prvý parfum, ktorý spôsobil revolúciu vo svete vôní a onedlho oslávi svoje sté narodeniny - Chanel 5, obsahuje práve túto kvetinovú kombináciu. Je súčasťou aj  ďalších parfumov ako Hugo Boss - Ma Vie či parfumu Zerex Sensual.

Kvetinovo-drevité sladšie tóny

Po kombinácii kvetinovo-drevitých vôní s medovo-sladkým podtónom siahajú prevažne elegantné dámy. Parfum, ktorý dokonale vystihuje tento typ vône je Paco Rabanne - Million Lady. S obsahom prírodných afrodiziák pôsobiacich príťažlivo na opačné pohlavie a podobným kvetinovo-drevitým zložením je aj parfum Zerex Destiny.

 

Neodolateľné kombinácie pre pánov

Korenisto-svieža vôňa s drevinami

Takéto vône sú decentné a nesmierne príťažlivé zároveň. Vhodné rovnako na výnimočné príležitosti ako aj pre bežný deň. Predstaviteľom takejto vône je slávna vôňa Paco Rabanne 1 Million - Golden Bricks alebo afrodiziakálny parfum s tónmi škorice, citrusov a drevín Zerex Gentleman.

Drevitá vôňa s nádychom korenín a citrusov

Pre koho je takáto vôňa určená? Pre muža, ktorý vie presne, čo chce a ide si za tým. Jednou z vôní, ktorá predstavuje presne takúto kombináciu je vôňa Hugo Boss No. 6 - Hubert. Ďalším príkladom môže byť parfum s cédrom, santalovým a olivovým drevom, klinčekom, škoricou a citrónom - Zerex Hunter

Citrusovo-kvetinové kombinácie

Energickí páni zväčša používajú vône podčiarkujúce charakter sviežosti, energie a vlastného sexappealu. Ukážkovým príkladom je nesmierne obľúbená vôňa Armani - Acqua Di Gio. Zmes kvetín a citrusov je charakteristická aj pre obľúbený afrodiziakálny parfum Zerex Sport určeného pre aktívneho a pozitívne naladeného muža.

Čo dokáže parfum a prečo by si mal nájsť každý ten svoj?

Na to existuje hneď niekoľko odpovedí:

  • zvýšenie sebavedomia
  • zapamätateľnosť (ľudia si vďaka vôni vytvárajú pozitívne spojenia, keď sa s nami cítia dobre)
  • zvýšenie príťažlivosti pre opačné pohlavie vďaka zložkám, ktoré pôsobia afrodiziakálne
  • zlepšenie nálady (a vďaka tomu udržanie stresu ďalej od tela)
  • aromaterapia - vďaka niektorým vonným látkam obsiahnutým v parfume dokážete upokojiť telo aj myseľ
  • vlastné návraty v pamäti. Niektoré parfumy sa nám môžu spájať s konkrétnym človekom, či príjemnými chvíľami. Preto sa k nim radi vracajú alebo vyhľadávajú parfumy s veľmi podobným zložením.


- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu