Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tchibo v lete ide za zákazníkmi

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: MagioPláž)

Dočasná letná predajňa na MagioPláži láka nielen zľavou 10 % na celý sortiment. Keď až na pláži zistíte, že pri balení ste zabudli na niečo dôležité, môže vám to pokaziť celý letný deň. Už však nemusíte zúfať, šomrať a uskromňovať sa. Tchibo prišlo za zákazníkmi na bratislavskú MagioPláž, kde postavilo dočasnú predajňu, ktorá uspokojí takmer všetky prázdninové potreby.

Unikátne obchodné miesto Tchibo na MagioPláži ponúka vybrané produkty vhodné presne na toto ročné obdobie. A že pri podobných projektoch automaticky máte podozrenie na vyššie ceny v porovnaní so štandardom? Tak si podržte slnečné okuliare: sortiment v tomto stánku totiž stojí o 10 % menej oproti stálym obchodom.

Parádny tovar z letnej predajne Tchibo na petržalskom brehu Dunaja, pochopiteľne nemá len jednorazové použitie pre prípad situačnej núdze. K tomuto obchodíku pokojne môžete zamieriť aj s vopred daným zámerom a popri takto výhodnom nákupe využiť ďalšie benefity, atrakcie a lákadlá čoraz obľúbenejšej prázdninovej lokality uprostred metropoly.

Tchibo v lete ide
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: MagioPláž)

K horúcim dňom, samozrejme, patrí dodržiavanie pitného režimu. Tchibo na to myslí. Nápoj Mazagrande vás osvieži o to viac, že pri nákupe nad 15 eur v TchiboShope na MagioPláži je táto vychytená kávová limonáda zadarmo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu