Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Konečne výnimočný trik na chudnutie, ktorý naozaj funguje!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: StockholmHealth.com)

Karina (38), mama 2 detí, zažila fantastickú premenu – schudla 28 kg. Teraz má postavu ako nikdy predtým. Prečítajte si tento inšpiratívny rozhovor a zistite, ako ohľadom straty nadbytočných kilogramov!

– Karina, aké boli vaše predchádzajúce skúsenosti s chudnutím?

Vyskúšala som snáď všetko – nejesť večer po 6. hodine, jesť menšie porcie. Vyskúšala som fázovú diétu a mnoho rokov som sa doslova mučila vo fitku. Dokonca som vyskúšala Dukanovu diétu a minula veľa peňazí na rôzne zázračné pilulky na chudnutie. Nič z toho však neprinieslo žiadne výsledky. Napriek všetkému môjmu úsiliu som sa stále bála postaviť sa na váhu, pretože vždy ukazovala tie isté veľké čísla…

– Ako ste sa odhodlali začať chudnúť teraz?

Mala som toľko veľa pekných šiat a sukní, ktoré mi už nesadli. Po každom otvorení skrine som sa rozplakala, pretože každý rokom som bola väčšia a väčšia… Mojím snom bolo opäť nosiť tieto krásne veci. Jar už klopala na dvere a chcela som, aby sa tento môj sen stal skutočnosťou. Vedela som, že sa čosi musí zmeniť! V tej chvíli som sa rozhodla, že to musím naposledy skúsiť.

Konečne výnimočný trik na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: StockholmHealth.com)

Kliknite sem – StockholmHealth.com – a vytvorte si svoj plán chudnutia!

– Ako ste sa dozvedeli o Štokholmskej diéte?

O Štokholmskej diéte hovorili ľudia na internete a v mojom okolí. Test som vypísala niekoľkokrát, ale registráciu som nikdy nedokončila. Obávala som sa toho, že sa znovu budem musieť mučiť ako pri predchádzajúcich diétach. Raz ma navštívila moja sestra a povedala mi, že jej kamarátka a jej manžel držali Štokholmskú diétu a že boli veľmi spokojní, pretože nikdy nehladovali. Toto ma prinútilo zamyslieť sa nad tým, že nie všetky diéty musia byť na jedno kopyto. Bol to moment, kedy som sa rozhodla, že to aspoň skúsim.

– Bolo jednoduché dodržiavať diétu?

V prvom rade som bola prekvapená, že zdravé jedlá môžu tak skvelo chutiť! Dokonca niektoré produkty, ktoré som nemala rada, mali po pridaní do receptov vynikajúcu chuť! Bola som zvyknutá na veľké porcie, ale pri tejto diéte som niektoré jedlá nedokázala dojesť, pretože boli dosť objemné. V rámci tejto diéty som si mohla medzi dvomi hlavnými jedlami dať aj niečo menšie, ale väčšinou som si nič nedala, pretože som už bola plná! Bolo úžasné, že mi bol pridelený osobný výživový poradca, ktorý mi zmenil jedálniček, ak sa mi niektorá potravina nepáčila alebo som ju nemala doma.

Najlepšie na tom však bolo, že som mala konkrétny plán s receptmi – čo si mám dať na raňajky, obed a večeru. Určite by to bolo náročnejšie, keby som si musela sama vymýšľať čo a koľko toho mám zjesť.

Prvé výsledky sa dostavili po niekoľkých dňoch, avšak ten moment, kedy som naozaj postrehla zmenu na páse, bolo po viac ako týždni, kedy som schudla 5 kg.

Teraz tieto zmeny vidia všetci, pretože som schudla celkovo 28 kg. Konfekčná veľkosť sa mi zmenšila o polovicu – zo 44 na 36. Je úžasné počuť od ľudí okolo seba toľko komplimentov. Naozaj mi to vrátilo sebavedomie, ktoré mi tak veľmi chýbalo. Konečne si môžem obliecť akékoľvek šaty alebo oblečenie, ktoré chcem, pretože sa nemám za čo hanbiť. A môžem byť na niečo hrdá! (smiech) Konečne mám rada svoj odraz v zrkadle a ak sa chce so mnou niekto odfotiť, už nehovorím „Nie“.

Konečne výnimočný trik na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: StockholmHealth.com)

– Čo by ste odporučili ženám, ktoré chcú schudnúť?

Buďte k sebe úprimné – máte sa rady, keď máte nadváhu? Ja som sa nemala! A najhoršie na tom je, že som sa takmer vzdala. Nikdy neprijmite fakt, že ste tučné a že proti tomu nič nezmôžete. Nemusíte takto žiť! Berte ma ako svoju výzvu. Vyskúšajte to! Toto nie je jedna z tých neúspešných diét. Táto diéta vám zaručuje úspech – výživoví poradcovia Štokholmskej diéty sú tu preto, aby vás podporili!

Postarajte sa o svoje zdravie teraz a neodkladajte to! Urobte si na seba čas – kliknite sem, prejdite na webovú stránku StockholmHealth.com a získajte svoj osobný výživový plán!

- reklamná správa -
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu