Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rozlúčka s letom s Adamom Ďuricom a predkapelou Jurajom Hnilicu

Adam Ďurica PR článok Zobraziť galériu (5)
Adam Ďurica (Zdroj: predpredaj.sk)

Hudobná rozlúčka s letom v amfiteátri Zlaté Moravce ponúkne v piatok 24. augusta /od 18 h/ vystúpenie dvoch špičkových umelcov, ktorí patria ma Slovensku medzi najobľúbenejších interpretov.

Adam Ďurica patrí medzi najúspešnejších slovenských spevákov, čo dokazuje, že je trojnásobným držiteľom prestížneho ocenenia OTO v kategórii Spevák roka (2015, 2016, 2017).

Úspešný spevák a hudobník z Hlohovca prvýkrát zažiaril v speváckej šou Slovensko hľadá Superstar v roku 2006. Fanúšikov zaujal už jeho prvý album Cukor a soľ, z ktorého piesne Tam kde slnko či Urob ma lepším sa stali najhranejšími hitmi. V tomto roku získal ocenenie Objav roka.

Adam Ďurica
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

V roku 2011 si produkoval album Dávno zomrel Rock n Roll. Medzi absolútnu slovenskú špičku sa vyšvihol v roku 2014, keď si celé Slovensko spievalo pesničky Neľutujem, Mandolína Predpoveď počasia či Miesta. Za album Mandolína dostal o rok neskôr už v prvom mesiaci predaja Zlatý album od vydavateľstva Universal music.

Povesť hitmakera potvrdil aj svojim posledným albumom Spolu z roku 2016, z ktorého si fanúšikovia zamilovali piesne Dovtedy, Tvoj syn či Navzájom.

Adam Ďurica odohral stovky koncertov a bol súčasťou turné IMT Smile, Desmodu či Zuzany Smatanovej. Je úspešný koncertný umelec, čoho dôkazom je 29 vypredaných koncertov Mandolína Tour a Spolu Tour.

Rozlúčka s letom s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: durikes.sk)

Pred Ďuricom vystúpi ďalší hviezdny spevák Juraj Ďuri Hnilica, ktorého fanúšikovia poznajú najmä ako víťaza šou Českolovensko má talent. Jeho pieseň Aká si krásna si vtedy podmanila srdcia miliónov divákov pri TV obrazovkách. Hnilicov talent je však omnoho širší, čo dokázal v mnohých zoskupeniach, napríklad Bačova fujara.

Vystúpenie oboch hviezd bude ozajstnou hudobnou lahôdkou a právom sa zaradí medzi vrcholy tohto hudobného leta.

Lístky môžete zakúpiť prostredníctvom portálu predpredajlogos.wmf alebo v sieti 

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu