Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pripravte sa na Terchovské vianoce 2018 už teraz

Terchovské Vianoce 2018 PR článok Zobraziť galériu (3)
Terchovské Vianoce 2018 (Zdroj: predpredaj.sk)

Už po piaty krát navštívia Bratislavu Terchovské Vianoce. Táto slávnosť sa pravidelne odohráva v Terchovej každoročne, už viac ako tri desaťročia. So svojim folklórnym pásmom, zviazaným so sviatkom Vianoc sa predstavia hudobníci z Terchovej.

Tohtoročné TERCHOVSKÉ VIANOCE budú aj oslavou 330teho výročia od narodenia najslávnejšieho terchovského rodáka JURAJA JÁNOŠÍKA. Zároveň budeme oslavovať i mini výročie, päť rokov zápisu TERCHOVSKEJ  NEBESKEJ MUZIKY do kultúrneho dedičstva UNESCO. TERCHOVSKÁ NEBESKÁ MUZIKA bola zapísaná ako druhé slovenské kultúrne dedičstvo do UNESCO, prvou bola FUJARA, na ktorú nám muzikanti z Terchovej tiež zahrajú.

Terchovské Vianoce 2018
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Hlavným protagonistom TERCHOVSKÝCH VIANOC bude ŤAŽKÁ MUZIKA, ktorá podobne ako Juraj JánošíkTerchovská nebeská muzika slávi svoje výročie,  15 rokov spoločného hrania po celom svete.  Toľko oslávencov si zaslúži i niečo mimoriadne a preto súčasťou programu bude i TERCHOVSKÝ HAMBURGER  pre každého a k tomu nesmie chýbať BOROVIČKA S HORCOM pre každého staršieho ako 18 rokov.

Terchovské Vianoce 2018
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Prijmite pozvanie na tento kultúrny zážitok z kraja Juraja Jánošíka. Tešíme sa na Vás dva dni pred Vianocami a veríme, že príjemné posedenie prípadne v závere i potancovanie a zaspievanie si s kapelou z Terchovej Vás sviatočne naladí.

Lístky môžete zakúpiť prostredníctvom portálu . alebo v sieti .

-Reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu