Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na vlne letnej elegancie. Pôvabné podprsenky pre plnšie tvary

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Astratex)

Perfektne sediaca podprsenka, ktorá poskytuje dostatok pohodlia a zároveň je ozdobou každého outfitu, je dar z nebies. Svoje o tom vedia predovšetkým ženy, ktoré sa pýšia plnšími tvarmi. Prešli sme pre vás stovky modelov a vybrali tie, ktoré určite stoja za vašu pozornosť.

Na vlne letnej elegancie.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Astratex)

Podprsenka Fern Soft: hit leta v troch farbách. Pre väčšie poprsie!

Dokonalá podpora je pri podprsenke pre ženy s plnšími tvarmi základ. Kde iné končia, tam Fern Soft iba začína. Perfektne sediace košíčky s decentným čipkovaným vzorom dodajú prsiam nádherne zaoblený tvar. Celodenné pohodlie zaistí mäkký dotyk rozprávkovo jemného mikrovlákna, ktorým podprsenka rozmaznáva hebkú pokožku pŕs. Ako bonus ponúka podprsenka Fern Soft opticky zmenšujúci efekt, vďaka ktorému vyzerajú prsia až o dve veľkosti menšie. Pokiaľ vás zdobia plné tvary, Fern Soft je pre vás ako stvorená.

Pozrieť si viac

Na vlne letnej elegancie.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Astratex)

Spacer 3D: vytúžená ľahkosť pre letné dni

Letné potenie je téma, o ktorej sa príliš nehovorí. Podprsenka Spacer 3D prináša riešenie – jej košíčky sú také priedušné, že doslova cítite úľavu chladivého osvieženia. A zatiaľ čo telesnú vlhkosť odvádza dvojvrstvový košíček, váš šarm dokresľuje čipka jemná ako pavučinka. Nenechajte sa pomýliť – Spacer 3D nie je okázalo vyzývavá podprsenka. Ozdobné prvky sú tu citlivo dávkované predovšetkým pre váš skvelý pocit. Povrch košíčkov podprsenky Spacer 3D je bezšvový a dokonale hladký. Vďaka tomu prenechá všetku pozornosť vám a vášmu outfitu. Podprsenka Spacer 3D je totiž ľahká, že ju takmer na sebe necítite – napriek tomu sa na jej oporu môžete spoľahnúť.

Pozrieť si viac

Na vlne letnej elegancie.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Astratex)

Podprsenka Michaela: pohodlie na prvom mieste

Pohodlie alebo vzhľad? Pri podprsenke Michaela začali návrhári práve u prvej zmienenej vlastnosti. Strih košíčkov pripomína písmeno T – vďaka tomu poskytuje podprsenka bezkonkurenčnú oporu. Hebká bavlnená stielka doslova pohladí pokožku a stabilitu zaisťuje elegantný vyšší stred s klasickými kosticami. Úľavu poskytujú široké ramienka, ktoré sa s veľkosťou košíčkov rozširujú. Skutočný benefit pre ženy s väčším poprsím. Podprsenka Michaela zaujme tiež dizajnom – jej povrch zdobí elastická čipka s decentnými motívmi, stredu podprsenky „kraľuje“ drobná mašlička. S vystuženou podprsenkou Michaela hravo zvládnete všetky výzvy – vyrába sa totiž v troch farebných variantoch pre každú príležitosť.

Pozrieť si viac

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu