Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Načo cestovať na Ibizu či Mallorcu? Zažite tú najlepšiu tanečnú zábavu priamo v centre Bratislavy!

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Kaufland)

Myslíte si, že tanečná zábava je už len záležitosťou tínedžerov? Kdeže! Oprášte svoje tanečné topánky, vezmite deti za ruku a hor sa na námestie pri nákupnom centre Eurovea. Práve tam je totiž v nedeľu 8. júla pripravený program pre všetky vekové kategórie, ktorým vás bude sprevádzať obľúbený moderátor Peter Novák alias Šarkan.

Nemusíte cestovať na Ibizu či Mallorcu, aby ste zažili tú pravú tanečnú atmosféru prímorských letovísk. Stačí, ak sa 8. júla prídete zabaviť na KAUFLAND SUMMER DANCE PARTY, ktorá vám prináša tú najlepšiu dovolenkovú zábavu priamo do centra Bratislavy! Zaspomínajte si na pretancovanú mladosť s nezabudnuteľným Dr. Albanom či dvojicou 2UNLIMITED a zažite pravú tanečnú party v štýle rokov 90-tych s Julom alias Pythonom.

Okrem večernej „tanečnej horúčky“ v štýle oldies je už od 15.00 hod. pripravený program pre celú rodinu - detská MINI DISCO, zábavná dvojica Tárajko a Popletajka, bubnová show Campana Batucada, Peter Bič Project a ďalšie sprievodné aktivity (nielen pre tých najmenších). Zasúťažiť si môžete napríklad o nákupný vozík plný tých najlepších značiek od Kauflandu.

Načo cestovať na Ibizu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Kaufland)

Príďte sa v nedeľu 8. júla 2018 zabaviť na KAUFLAND SUMMER DANCE PARTY na Námestie pri nákupnom centre Eurovea v Bratislave. Tešíme sa na vás!

KAUFLAND SUMMER DANCE PARTY

8. júla, Námestie pri Eurovea

Program: 15.00 - 22.00 hod.

  • Bubnová show Campana Batucada
  • Tárajko a Popletajka
  • Detská MINI DISCO
  • Peter Bič Project
  • Dr. Alban
  • 2 UNLIMITED
  • Open air video oldies party by DJ Julo alias Python

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu