Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Všetci milovníci poctivých burgerov POZOR!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Beer & burger fest 2018)

Rok 2018 znamená pre Bratislavu začiatok novej etapy. Posledný júnový víkend sa Tyršovo nábrežie premení na centrum tých najchutnejších burgerov, craftového pivka a zábavy pre všetkých. Pozývame všetkých na prvý ročník open air festivalu Beer & Burger Fest 2018.

Posledný júnový piatok môžete odštartovať už od 11:00 obedom s perfektným výhľadom na Bratislavu a chutným burgerom v ruke. Zapíjať sa bude samozrejme kvalitnými pivkami, ktoré potešia aj šoférov svojou chutnou nealko verziou. Takto bude možné pokračovať až do soboty večera, ale samozrejme, že to nie je všetko.

Všetci milovníci poctivých burgerov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Beer & burger fest 2018)

Pre účastníkov so psíkmi sme pripravili festivalový Hafpark, kde sa môžu miláčikovia osviežiť v bazéne s loptičkami, zjesť skvelý hafburger a zašantiť si so svojimi psími aj ľudskými kamošmi.

Pre deti sme tiež v sobotu pripravili zábavný detský stan so súťažami a hrami. Priamo na festivale sa bude nachádzať malé športovisko, vedecký kútik a výtvarný ateliér, kde sa decká spolu s animátormi zabavia a naučia nové veci. 

Dospeláci si po výdatnom jedle budete môcť oddýchnuť v chillout zóne. Počas oboch dní konania festivalu bude na hlavnom pódiu skvelý hudobný program: Puding Pani Elvisovej, The Cellmates, Le Payaco, AC/DC Revival.

Všetci milovníci poctivých burgerov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Beer & burger fest 2018)

Pre všetkých kulinárov máme pripravené vo workshopovom stane lekcie školy varenia. Budeme sa učiť grilovať, burgrovať a súťažiť o skvelé ceny. Už sa tešíme na nadupaný víkend, ktorý premení Bratislavu na Burgerslavu. Všetci si zapíšte za uši termín 29.-30.6.2018. Beer & Burger Fest sa už na všetkých teší!

Všetky potrebné informácie nájdete na www.beerandburgerfest.eu

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu