Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásky v bielom oslávili Moët Grand Day

PR článok Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: Filip Kubiš )

Najznámejšie šampanské na svete malo opäť svoj sviatok. Oslava vo farbách luxusných bubliniek prebehla v sobotu 9. júna v osemdesiatich krajinách sveta. Napokon práve Moët je tradičný symbol výnimočných momentov, prinášajúcich radosť do našich životov.

Slovenskí organizátori Moët Grand Day, agentúra Cherry&Cherry spolu s importérom značky spoločnosťou Koft, si pre oslavu zvolili krásne miesto len tridsať minút loďou z centra Bratislavy.

Marina Cafe Hamuliakovo tak v sobotu zaplavila biela farba, luxusné šampanské, móda a krása. Hostia prichádzali na motorových člnoch, medzi ktorými nesmeli chýbať rýchle lode Speedboats.sk.

Počas noci sme zažili módne prehliadky Janky Jurčenko. Na bielom koberci sa prechádzali víťazky Miss Universe Vanessa Bottanová a Jeanette Borhyová či modelka Soňa Štefková. Medzi hosťami bolo vidno aj pár modelov, ktoré prezentovali najnovšiu jachtársku módu svetoznámej značky North Sails, ktorá je konečne aj na Slovensku.

Krásu eventu podčiarkli vzácne diela Gordana Glass od poprednej umeleckej sklárky Gordany Turuk.

Krásky v bielom oslávili
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Filip Kubiš )

Vo vybranej spoločnosti, ktorá dodržala dresscode bielej a zlatej, nechýbala ambasádorka značky Moët&Chandon Ivana Gáborík Surovcová, krásky Katarína Štumpfová, Veronika Vagner Husárová, Miriam Mattová, speváci Ivan Tásler, Robo Papp, moderátor Brunno Ciberej, známa návrhárka Izabela Komjati, herec Marek Fašiang, prvá česká barbie Gabriel Jiráčková, manželia Drapákovci či speváčka Lenka Rakárová.

Krásky v bielom oslávili
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Filip Kubiš )

Po 21.hodine bol event otvorený pre verejnosť. „Prvý-krát v živote som zažil prímorskú atmosféru na Slovensku. S priateľmi sme sa príjemne bavili a vychutnávali si toto jedinečné šampanské,“ zhodnotil jeden z hostí.  Slovensko tak opäť ukázalo, že aj tu sa dejú eventy na svetovej úrovni.

Krásky v bielom oslávili
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Filip Kubiš )

Moët & Chandon je dnes synonymom osláv vyplývajúcich z 275 ročnej tradície, spájajúcej „umenie žiť“ so svojím vlastným umením „osláv špeciálnych momentov“. Táto skutočnosť vytvorila z francúzskeho šampanského vynikajúcu voľbu pre zdôraznenie vzácnych momentov ako aj dôležitých míľnikov úspechu v živote človeka. . Počas Moët & Chandon Grand Day, zdieľame so svetom čaro šampanského a oslavujeme deň zasvätený radosti zo života.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu