Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Festival Žákovic Open oslávi dospelosť, na 18. ročníku vystúpia Jana Kirschner, Ivan Mládek, Para a Hex!

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Najobľúbenejší malý a rodinný festival Žákovic Open oslavuje 18-ku a vy pri tom nemôžete chýbať! Svoju dospelosť v prekrásnom prostredí Bošáckej doliny oslávi od 20. a 21. júla. Do Trenčianskych Bohuslavíc mu prídu zagratulovať Jana Kirschner, Ivan Mládek, VEC s kapelou, Jelen, Para a samozrejme domovská kapela HEX.

K tradične úžasnej atmosfére aj tento rok prispejú atrakcie ako stanová dedinka EXTRA umiestnená hneď vedľa pódia, chillout zóna a kultový futbalový turnaj hudobníkov s návštevníkmi. Nenechajte si ujsť výnimočný festival, na ktorom zažijete také prepojenie muzikantov s fanúšikmi, ako nikde inde!

Festival Žákovic Open chystá 18-ty ročník. Obľúbený festival bude tento rok v prekrásnom prostredí  Trenčianskych Bohuslavíc 20. a 21. júla. Fanúšikovia sa môžu tešiť na hudobnú všehochuť a skutočne nezabudnuteľnú atmosféru, ktorú nikde inde nenájdete!

„Je to paráda, že akcia, ktorá vznikla úplne nečakane a vlastne náhodou má za sebou už toľko fantastických ročníkov a že sa môžeme tešiť na ten ďalší. Je to kopec spomienok, napríklad aj na prvý stage, ktorý sme mali urobený z dosiek, lešenárskych trubiek a z plachiet z nákladných áut. A hlavne na kopec výbornej hudby, ktorá zaznela v Bošáckej doline, na nové priateľstva našich návštevníkov. Proste je to kus nášho života, na ktorý sa každoročne teším,“ konštatuje organizátor festivalu Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Festival Žákovic Open oslávi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

18-te narodeniny festivalu Žákovic Open prídu osláviť Jana Kirschner, ktorej koncert na Žákovici bude jedno z jej mála letných hraní. Prídu aj hudobní hostia z Českej republiky Ivan Mládek Banjo Band. Ivan Mládek roztancuje festival a určite zaspieva aj kultovú skladbu Jožin z Bažin, ktorú zahrala aj slávna Metallica.

„Som veľmi rád, že opäť po rokoch u nás zahrá Janka Kirschner, ktorú považujem za čarovnú bytosť a jej pesničky mám veľmi rád. Teším sa na môjho obľúbenca Ivana Mládka, ktorého milujem od detstva a ktorý vie neskutočne zabaviť. Nemôže chýbať kapela PARA, ktorá príde s úplne čerstvým albumom. Vo veľkej forme sa predstaví Vec s kapelou. A takto sa teším vlastne na všetkých. Špeciálna radosť prichádza, keď stojím na pódiu ako muzikant. A tento rok to bude až dvakrát. Tradične na koncerte HEXu, ktorý patrí vždy medzi naše najkrajšie letné hrania. A potom opäť oprášime náš vedľajší projekt s legendárnym Slimákom, kapelu HOGO POGO,“ teší sa Yxo.

Kapela HEX zahrá na svojom domovskom festivale všetky najväčšie hity a predvedie aj zopár piesní z nového albumu TEBE. O skvelú zábavu sa postarajú aj kapely Jelen, Datasystem, Walter Schnitzelsson, Hudba z Marsu, Diego, Bratislavské dievčatá, Fischface, Cpt. Slice a Feelme. K dokonalej zábave na festivale aj tento rok prispejú osvedčené atrakcie. Na festivale nebude chýbať stanová dedinka EXTRA, ktorá je umiestnená hneď vedľa pódia, takže fanúšikovia sú priamo v centre diania a nič im neutečie.

Festival Žákovic Open oslávi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

„Naša chillout zóna sa stala už neodmysliteľnou súčasťou festivalu. Čo je ale úplnou špecialitou, že s príchodom tmy sa mení na miesto, kde svoje diskosety hrajú muzikanti, ktorí účinkujú na festivale alebo sa zastavili ako návštevníci. Je to naozaj všehochuť a tancuje sa až do rána...“ uzatvára s úsmevom Tomáš „Yxo“ Dohňanský

Kultovým sa už stal sobotňajší futbalový zápas medzi fanúšikmi a muzikantami. Nemôže chýbať ani kyvadlová doprava zdarma a veľký výber jedla všetkých druhov, rôzne druhy pív a miešané drinky. Myšlienka na zorganizovanie Žákovic Open vznikla v roku 1999. HEXák Tomáš „Yxo“ Dohňanský spolu s kamarátom Mariánom Žákovicom prišli s nápadom usporiadať akciu v Trenčianskych Bohuslaviciach, na ktorej by sa stretli kamaráti, priatelia a spriatelené kapely. Tento rok Žákovic Open vypukne 20. a potrvá do 21. júla. Vstupenky si môžte kúpiť v sieti 

 Všetky  informácie nájdete na  www.zakovicopen.sk alebo facebookovej stránke www.facebook.com/zakovicopen.

Festival Žákovic Open oslávi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu