Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pripravte sa na extra porciu filmovej zábavy! Štartuje videotéka OTTA

PR článok
(Zdroj: otta)

Na raňajky seriál, ktorý ste včera nestihli, na obed koncert obľúbenej hviezdy, romantická večera s americkým blockbusterom a v noci to najlepšie z európskeho filmu.

Aj takto môže vyzerať nadupaná filmová jazda s novou videotékou otta. Jednoducho žiadne časové obmedzenia – to najlepšie z filmovej a televíznej zábavy, kedykoľvek máte chuť!

Chcete byť pánom svojho času a sledovať televízny program aj po jeho odvysielaní? Milujete návštevy kina, ale doma je to ešte o niečo pohodlnejšie? Chcete sa baviť aj mimo obývačku a pustiť si obľúbený film napríklad vo vlaku? Potom je služba otta stvorená presne pre vás! V ponuke máme viac ako 600 titulov, z ktorých si vyberie každý filmový nadšenec. Či už máte radi hollywoodske trháky, žánrové filmy alebo pohodu pri českej a slovenskej klasike. A ako dezert si vychutnáte megakoncerty najznámejších hviezd, dokumenty i diela ocenené na popredných festivaloch.

S nami sa budete baviť aj keď si nie ste istí svojou angličtinou. Na rozdiel od iných portálov je totiž všetok obsah na otta nadabovaný do slovenčiny, prípadne doplnený slovenskými alebo českými titulkami. Takže nehrozí, že sa stratíte uprostred zložitej zápletky, alebo vám ujde dôležitý detail. Svoj obľúbený film predsa chcete vstrebať od A do Z!

Otta navyše prináša živé vysielanie piatich slovenských televízií. Sledovať môžete tri TV kanály JOJ a dva RTVS. A najlepšie je, že sa nemusíte fixovať na televízor. Jednoducho vyrazte na výlet, s vaším tabletom či notebookom máte celú službu po ruke kdekoľvek práve budete. To všetko len za 4,99 Eur mesačne pri ročnej viazanosti. Ak máte chuť, už teraz sa môžete presvedčiť a užiť si testovací týždeň úplne bez poplatku. Všetky informácie a nekonečnú dávku skvelých filmov nájdete na www.otta.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu