Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pravidlá súťaže „Dobré susedské vzťahy“

Projekt Jarabinky PR článok
Projekt Jarabinky (Zdroj: jarabinky.sk)

Pravidlá súťaže „Dobré susedské vzťahy“

1. Základné informácie

1.1 Organizátorom súťaže je Jarabiny Invest, a.s. so sídlom Prievozská 2/A 821 09 Bratislava 2
spoločnosť zapísaná v obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I, oddiel Sa, vložka  4989/B (ďalej len „organizátor“).

Marketingovým partnerom je spoločnosť Zoznam, s.r.o., Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava, IČO: 36029076.

1.2 Názov súťaže je „Dobré susedské vzťahy“ (ďalej aj ako „súťaž“).

1.3 Súťaž sa koná v období od 14.12. 2017 do 21.12. 2017 (vrátane).

2. Súťažiaci

2.1 Súťažiacim sa stáva fyzická osoba s trvalým bydliskom alebo dlhodobým pobytom na území Slovenskej republiky, ktorá v termíne od 14.12. 2017 do 18.12. 2017 do 17.00 hod (vrátane), zašle organizátorovi prostredníctvom emailu fotografiu, ktorej témou budú „dobré susedské vzťahy,“ spolu s krátkym popisom susedskej aktivity. Súčasne uvedie svoje meno, priezvisko, miesto a  telefónne číslo (ďalej aj ako „ Súťažiaci“). Adresa na doručovanie fotografií je : susedskevztahy@topky.sk. Jeden súťažiaci môže zaslať maximálne dva kusy fotografií.

2.2 Osoby mladšie ako 18 rokov musia byť zastúpené zákonným zástupcom, pokiaľ nenadobudli spôsobilosť na právne úkony iným spôsobom. Osoby, ktorých spôsobilosť na právne úkony je obmedzená alebo ktoré sú pozbavené spôsobilosti na právne úkony musia byť zastúpené oprávneným zástupcom. 


2.3 Zo súťaže sú vylúčení zamestnanci organizátora a im blízke osoby v zmysle ustanovenia § 116 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.

2.4 Vyhlásenie súťaže bolo zverejnené na webových stránkach www.topky.sk

3. Pravidlá súťaže

3.1 Každý súťažiaci sa môže súťaže zúčastniť iba jeden krát. Každá fotografia so susedskou aktivitou môže byť do súťaže zapojená iba jeden krát. Fotografie budú zverejnené na webovej stránke Topky.sk spolu s menom súťažiaceho, miestom  a  fotografiou s popisom susedskej aktivity (napr. Jana zo Zvolena, upratovanie dvora so susedou).

2.  Návštevníci webovej stránky môžu hlasovať v termíne od 19.12. 2017 do 21.12. 2017 12:00 hod. za najkrajší súťažný príspevok.

Prví traja súťažiaci, ktorých fotografie získajú najviac hlasov, sa stanú výhercami (prvý získa 100€, ďalší dvaja po 50€)

3.2. Hlasovať v súťaži môže každý návštevník webovej stránky Topky.sk. Návštevníci môžu hlasovať kliknutím na meno súťažiaceho a to iba raz počas celého trvania súťaže. Organizátor je oprávnený nezapočítať tie hlasy, ktoré boli pridelené jednotlivým súťažiacim v rozpore s týmito pravidlami.

3.3 Účasťou v súťaži súťažiaci súhlasí so zverejnením fotografií zaradených do súťaže na webových stránkach organizátora aj marketingového partnera a na tlačených propagačných materiáloch organizátora ako aj s ich použitím na propagačné účely súvisiace s aktuálnou súťažou ako aj jej ďalších ročníkov. Súťažiaci udeľujú organizátorovi súhlas na bezodplatné použitie fotografií, najmä verejným vystavením, vyhotovením rozmnožením na propagačných nosičoch a iných tlačovinách a sprístupňovaním verejnosti.

4. Vyhlásenie výhercov a odovzdávanie výhier

4.1 Výhercovia získavajú nasledovné ceny od organizátora spoločnosti Jarabiny Invest, a.s. na základe poradia v hlasovaní: 1.) 100€ 2.) 50€ a 3.) 50€. Vyhlásenie výhercov prebehne  dňa 21.12.2017 na webovej stránke www.topky.sk zverejnením mena a priezviska jednotlivého výhercu.

4.2 Organizátor bude výhercov kontaktovať telefonicky. V prípade, že sa organizátorovi nepodarí do 7 dní od ukončenia súťaže výhercu kontaktovať alebo výherca výhru odmietne alebo odmietne poskytnúť údaje potrebné na odovzdanie výhry, tento stráca nárok na výhru. Následne bude určený náhradník podľa počtu získaných hlasov v súťaži. Ak nebude možné kontaktovať ani tohto náhradníka do 24 hodín, tento stráca nárok na výhru a na jeho miesto nastupuje ďalší súťažiaci podľa počtu získaných hlasov, pričom sa tento postup zachová primerane až do určenia výhercu.

4.3 Výherca nie je oprávnený postúpiť cenu inej osobe.

4.4 Prevzatie a odovzdanie výhry sa bude realizovať prevodom  na bankový účet výhercu  najneskôr do 31.12. 2017.

4.5 V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o daní z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy presahujúcej túto hodnotu.

5. Ostatné podmienky súťaže

5.1 Súťažiaci  nemajú nárok na akékoľvek iné plnenia zo strany organizátora, než sú uvedené v týchto pravidlách.


5.2 Výhry nie sú právne vymáhateľné.


5.3 O akýchkoľvek reklamáciách či námietkach rozhoduje s konečnou platnosťou organizátor. Organizátor si vyhradzuje právo bez náhrady súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo zrušiť či jednostranne zmeniť alebo doplniť jej pravidlá po celú dobu jej trvania, a to tak, že zmenu vyhlási organizátor na webovej stránke www.topky.sk, kde sú k dispozícii platné a úplné pravidlá. Z technických dôvodov je organizátor oprávnený zmeniť spôsob určenia výhercov alebo zmeniť stanovené výhry za iné, rovnako hodnotné. 


 5.4 Organizátor je oprávnený kontrolovať všetky podmienky pre účasť v súťaži a v prípade sporu posúdiť a s konečnou platnosťou rozhodnúť o akejkoľvek otázke so súťažou spojenou. Organizátor si vyhradzuje právo vyradiť súťažiaceho zo súťaže alebo súťažiacemu neodovzdať výhru, a to v prípade porušenia pravidiel súťaže.

6. Vyhlásenie súťažiaceho a súhlas so spracovaním osobných údajov

6.1 Účasťou v súťaži súťažiaci dobrovoľne udeľuje organizátorovi súhlas so spracovaním svojich osobných údajov, ktoré organizátorovi poskytol počas trvania súťaže, a to v rozsahu osobných údajov, ktoré poskytol pri registrácii a počas trvania súťaže ako aj v súvislosti s prípadným odovzdaním cien na marketingové účely organizátora, ktorými sú najmä ponuka tovarov a služieb organizátora formou zasielania informácií o organizovaných akciách, výrobkoch a iných aktivitách, ako aj zasielanie obchodných oznámení elektronickými prostriedkami, na reklamné a propagačné akcie na podporu súťaže a jej ďalších ročníkov, a to na dobu 2 rokov s tým, že k týmto údajom môžu byť priradené aj ďalšie údaje o súťažiacom, ktoré organizátor v budúcnosti oprávnene získa. Súťažiaci vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv podľa § 28 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, a o zmene a doplnení niektorých zákonov ( ďalej aj ako „ zákon o ochrane osobných údajov ), a to najmä oprávnenia vyžadovať od organizátora informácie o spracúvaní osobných údajov, zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, vyžadovať potvrdenia o tom, či sú alebo nie sú jeho osobné údaje spracúvané, informácie o zdroji, z ktorého získal jeho osobné údaje právo požadovať opravu nesprávnych osobných údajov ako aj právo odvolať svoj súhlas so spracúvaním vojich osobných údajov, a to písomne na adrese organizátora.

Spracovaním osobných údajov na účely realizácie a vyhodnotenia súťaže  je počas trvania súťaže poverený marketingový partner spoločnosť Zoznam, s.r.o.

6.2 Tento súhlas so spracovaním osobných údajov je dobrovoľný. Odvolanie súhlasu počas trvania súťaže je účinné okamihom jeho doručenia organizátorovi a má za následok vylúčenie súťažiaceho zo súťaže. Ak došlo k odvolaniu súhlasu výhercom, výherca je povinný hodnotu výhry nahradiť organizátorovi. Všetky povolenia podľa článku 6.1 a 6.2 udeľuje súťažiaci organizátorovi bez nároku na odmenu, na dobu dvoch rokov .

7. Platnosť pravidiel

7.1 Tieto pravidlá sú platné od 14.12. 2017, tzn. odo dňa začiatku súťaže.

V Bratislave, dňa 14.12. 2017                                                                                  

- Reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu