Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Je Vaša posteľ toxická?

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: http://www.dormeo.sk/)

Na matracovom trhu vypukla posledný mesiac panika. Viaceré matracové spoločnosti museli pozastaviť výrobu v továrňach po tom, čo bolo zistené, že množstvo karcinogénnej zložky v ich penových matracoch je viac ako nadmerné. Mali by sme sa obávať o svoje zdravie?

Objavili sa informácie, že matrace môžu obsahovať nezvyčajne vysoké hladiny toxických zložiek, napríklad dichlórbenzénu.  Dichlórbenzén je organická zlúčenina, ktorá je toxická pre vodné organizmy a môže spôsobiť podráždenie očí, kože a dýchacích ciest u ľudí a existuje podozrenie, že spôsobuje rakovinu. TDI je jej chemický predchodca, potrebný na výrobu penových matracov, ale aj autosedačiek.

Možno si poviete, že o nič nejde, veď na matraci LEN spím. 8 hodín denne. Tretinu svojho života. Najväčší problém s inkriminovanými matracovými chemikáliami spočíva v tom, že vyžarujú silné plyny, ktoré môžu spôsobiť rôzne choroby ako astmu, alergie, neurologické poruchy, problémy s reprodukciou či štítnou žľazou

Dormeo - Vaša overená záruka istoty

"V nadväznosti na tieto zistenia bolo zahájené dôkladné vyšetrovanie, po ktorom môžeme potvrdiť, že na kvalitu alebo bezpečnosť matracov Dormeo nemala súčasná situácia žiaden vplyv," potvrdila Veronika Štefková, Brand Manager značky Dormeo. „Môžeme potvrdiť, že všetky naše výrobky sú pre zákazníkov úplne vyhovujúce a absolútne bezpečné."

Značka Dormeo je tu na to, aby Vám poskytla len to najlepšie. 15 rokov neustáleho rozvoja je zárukou kvalitného spánku, ktorý potrebujete a ktorý si zaslúžite. Sme hrdí na neustále inovácie, od používania tradičných a revolučných materiálov až po výrobný proces toho najbezpečnejšieho matraca, na akom chcete spať.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu