Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poctivého slovenského výrobcu poznáte po chuti

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Viete, čo majú spoločné tradičné voňavé perníky, zdravé ovocné sirupy, prvotriedny med a medové výrobky, lahodné levanduľové vína a džemy? Teda okrem toho, že už pri zmienkeo nich sú vaše chuťové poháriky v opojnom očakávaní... Prezradíme vám, že ide o ukážkový výber spomedzi 61 poctivých slovenských regionálnych potravín, ktoré najnovšie nájdete v sieti predajní BILLA.

Slovenské potraviny sa vždy mohli pýšiť výnimočnou kvalitou a dlhoročnou tradíciou výroby. Receptúry sa pritom nezriedka dedili z generácie na generáciu. V posledných rokoch sú tieto potraviny čoraz obľúbenejšie. Preto sa aj BILLA rozhodla podporiť lokálnych producentov a vytvorilapre nich priamo vo svojich predajniach jedinečný priestor. Vyberala pritom špeciálne a 100-percentne slovenské produkty, ktoré sa bežne v obchodných sieťach nepredávajú. Zámerom bolo sprístupniť ich väčšiemu počtu zákazníkov a zároveň podporiť kvalitných regionálnych výrobcov.

Poctivého slovenského výrobcu poznáte
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Najnovšie si teda budete môcť vo vybraných predajniach BILLA kúpiť napríklad aj špeciálne múky, ktoré doteraz neboli v ponuke: ľanovú, makovú, tekvicovú či pohánkovú. Ochutnať rozhodne musíte trnkový džem s brezovým cukrom, lokálne produkované bezlepkové piškóty, sušienky a keksíky, ale aj rôzne medové „mňamky“ vyrábané z prvotriedneho slovenského medu, či domáce perníky. „Zapojenie sa do tohto projektu bola pre nás veľká výzva a veľmi si vážime, že môžeme byť jeho súčasťou. Projekt BILLA regionálne má z nášho pohľadu veľký význam, pretože podporuje lokálnych malovýrobcov. Zákazníci majú možnosť zakúpiť si výrobky z lokálnej produkcie, vďaka čomu si rozširujú obzory a zároveň podporujú svoj vlastný región,“povedala Bibiána Ertlová, ktorej rodinná firma sa už štyri generácie zaoberá pečením chutných domácich perníkov.

Poctivého slovenského výrobcu poznáte
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Dnes sú regionálne potraviny dostupné v bratislavskom regióne, no BILLA ich chce ponúkať v každom regióne po celom Slovensku. Výnimočné na celom projekte je, že v každom regióne postupne budú v predajniach vždy iné potraviny, a to v závislosti od toho, čo sa v danej oblasti vyrába. Počas návštevy predajní v rôznych slovenských mestách sa tak budete môcťvydať na dobrodružné putovanie poregionálnych kulinárskych cestičkách.„Tieto nové výrobky zákazníci nájdu jednoducho, budú umiestnené na vyhradenom regáli so špeciálnym dizajnom,“prezradilDariuszBator, generálny riaditeľ BILLA Slovensko.

Poctivého slovenského výrobcu poznáte
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí si myslia, že „čo je domáce, to sa počíta“, nezabudnite zamieriť k tomuto špeciálnemu regálu. Určite si tam nájdete niečo lahodné a zdravé, čo poteší nielen vás, ale aj celú vašu rodinu.

 -Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu