Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

SIXT - požičovňa áut na Slovensku

PR článok
(Zdroj: PR)

Požičovňa áut SIXT Vám uľahčí prenajať si na Slovensku auto a to v Bratislave. Poprade a Košiciach za cenovo výhodných podmienok. S našou luxusnou flotilou ekonomických vozidiel nájdete pre Vaše plány na Slovensku ten najlepší prenájom auta. Využite veľký výber našich špičkových vozidiel, ktoré spĺňajú aj tie najvyššie požiadavky a potreby, a to nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Požičanie auta so SIXT-om

V našich požičovniach áut máte k dispozícii veľký sortiment vozidiel vhodných pre rôzne druhy cestovania. Aktuálne, máme modely od najlepších výrobcov automobilov na svete.   Môžete si vybrať  zo sortimentu kompaktných vozidiel, sedanov, športových vozidiel, kabrioletov, SUV,  ale aj dodávkových automobilov.

Nech už chcete na Slovensku podniknúť čokoľvek, rozsiahla flotila áut požičovne SIXT Vám uľahčí výber podľa Vášmu rozpočtu, štýlu a požiadaviek na jazdu.

Pri rezervácii auta sme pripravení poskytnúť Vám rôzne doplnky a najnovšie aktualizácie, ako sú napríklad:  detské sedačky, GPS a ďalšie.

Pri rezervácii ON LINE, alebo cez telefón Vám garantujeme, že dostanete vozidlo vo Vami zvolenej kategórii. Negarantujeme konkrétny model.

Rady požičovne áut SIXT pre jazdu na Slovensku

Jazda na Slovensku sa môže líšiť podľa  toho, odkiaľ ste. Pred tým, než budete jazdiť s Vaším požičaným autom, oboznámte sa najskôr s dopravnými predpismi platnými na Slovensku.

Základné usmernenia pre bezpečnejšiu cestu na Slovensku:

  1. Všetci vodiči musia mať platný vodičský preukaz zo svojej krajiny pôvodu. Musia mať najmenej 18 rokov
  2. Na Slovensku sa jazdí po pravej strane cesty
  3. Pri jazde je zakázané používať mobilný telefón
  4. Na diaľnici je najvyššia povolená rýchlosť 130 km/h
  5. V obci je najvyššia povolená rýchlosť 50 km/h

Prajeme Vám príjemné a bezpečné cestovanie na Slovensku so SIXT-om.

Čo môžete vidieť a zažiť so SIXTOM na Slovensku

požičovňou áut  SIXT  sa môžete dostať ku všetkým hlavným atrakciám. Keďže Slovensko je pomerne malá krajina, môžete si za jeden deň vychutnať výlet, ktorý obohatí  Vašu cestu o možnosť vidieť pamiatky, naplánovať aktivity v prírode, alebo oddych. So svojim požičaným autom môžete na Slovensku navštíviť hociktorý z deviatich národných parkov, prezrieť hrady a zámky, alebo vyraziť do kúpeľov a k termálnym prameňom. Pozrite si aj hlavné mesto Slovenska – Bratislavu, alebo aj iné očarujúce historické mestá. Kamkoľvek sa vyberiete, užite si to s komfortom prenájmu auta zo spoločnosti SIXT.

Nájdete nás v Bratislave každý pracovný deň od 08:00 do 22:00 tel: +421 911 833 133 alebo v Košiciach a v Poprade každý pracovný deň od 08:00 do 17:00 tel: +421 907 992 064

Tešíme sa na Váš prenájom a odovzdanie kľúčov.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu