Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Aké máte skúsenosti so Zerexom? Opýtali sme sa piatich z vás

PR článok
(Zdroj: zerex)

Mnoho mužov zaujíma voči doplnkom výživy na zlepšenie erekcie skeptický postoj. Urobili sme anketu medzi užívateľmi tabletiek Zerex, ktorých základ tvorí „čarovná zelená Viagra“ – bylinka Kotvičník zemný. Aké sú ich skúsenosti?

Chuť na milovanie aj po nočnej

Zerex mi kúpila žena, ktorej vadilo to, že sme mali málo sexu. Je pravda, že sa mi do toho až tak nechcelo, bol som vyčerpaný z roboty. Ťahám nočné a prichádzam domov často unavený. Mrzelo ma ale, že jej nestačím a tak som to skúsil. Zmenu som pocítil veľmi rýchlo – mal som oveľa väčšiu chuť a pevnejšiu erekciu! Manželka sa nestačila čudovať a bola veľmi spokojná.

Dano (44), Detva

 

Dlhšia výdrž v mladom veku

Mojej priateľke dosť vadilo, že zvyknem skončiť skôr ako ona. A mne, samozrejme, tiež, lebo som si chcel užívať dlhšie... Ale nejako sa mi stále nedarilo ovládať svoje telo. K lekárovi som nechcel ísť a tak som na internete hľadal niečo proti predčasnej ejakulácii. Veľa z tých vecí mi prišli pokútne alebo ako placebo. Na Zerex som našiel dobré ohlasy, tak som si ho objednal. Fakt môžem povedať, že som na tom lepšie. Mám pocit, že mám väčšiu kontrolu nad tým, čo sa deje „tam dole“ a som pokojnejší… Priateľka sa teší ešte viac :)

Branislav (23), Prešov


Bylinky, ktoré uberajú roky

Vedel som, že po štyridsiatke to u chlapov s niektorými vecami ide dole vodou a bral som to ako normálnu vec. Mojej žene sa to však nepáčilo a chcela, aby som s tým niečo urobil. Keďže nemám rád vysedávanie u lekárov, zobral som to do vlastných rúk a hľadal som nejakú prírodnú cestu. Natrafil som na celú radu byliniek, ktoré mali pozitívne ovplyvňovať erekciu – maca, ženšeň, kotvičník… Nič mi to nehovorilo. “Vygooglil” som doplnok výživy Zerex. Obsahoval všetko v jednom a tak som si objednal jedno balenie na skúšku. Bol som skeptický ale dal som tomu šancu. Bylinky zjavne zabrali, nakoľko odrazu sme s manželkou zvládali aj niekoľko čísel za noc! Musím uznať, že aj keď som si nemyslel, že to u mňa ešte bude možné, cítim sa opäť ako mladý chalan.

Anton, (49), Sereď


Konečne prírastok v rodine

O splodenie potomka sme sa márne snažili asi rok. Ešte predtým ako sme chceli ísť k lekárovi sme začali hľadať doplnky výživy na zlepšenie plodnosti. Skúšali sme všetko možné a na internete sme našli veľa rád – napríklad, že máme sexovať každý druhý deň, pre zvýšenie šance… Keďže sme obaja veľmi pracovne vyťažení, a večer bývame unavení, úprimne povedané, nebola to veľká zábava. Ja som potom už ani veľmi nemal chuť… Jedného dňa mi moja Zuzka doniesla a „naordinovala“ nejaké doplnky výživy. Bol som už dosť rezignovaný tak som skúsil. Napodiv sa mi po nich chcelo oveľa viac ako predtým :) Dnes už sme traja, máme krásneho syna… Neviem s istotou potvrdiť, či práve Zerex mal vplyv na jeho spolodenie ale tá možnosť tu je :)

Patrik (32), Poprad


Náročný a spokojný

Môj priateľ je taký ten typ, čo musí mať všetko prírodné a bio. Je vegán. Berie rôzne homeopatické kvapky na alergie. K lekárovi by som ho nedovliekla asi ani keby mal zlomenú nohu. Keď začal mať problémy s erekciou, poradila som mu, nech skúsi Viagru. Ten jeho pohľad by ste nechceli vidieť… Najprv tvrdošijne odmietal všetko, čo som mu ponúkala, až sa nakoniec nechal ukecať aspoň na Zerex, hoci to nie je žiaden liek na predpis ale len doplnok stravy. Obsahuje bylinky na testosterón, nejaké tie superpotraviny, vitamíny… Povedal, že teda OK, vyskúša, keď hovorím, že žiadna “chemka”. Zvykol si naňho veľmi rýchlo a ja som si rýchlo zvykla na to, že je v našej spálni znovu rušno :o)

Dadka (26), Bratislava


Zerex je voľne dostupný online

Účinky Kotvičníka zemného, Macy peruánskej, Ženšenu pravého, Schizandry, L-arginínu a ďalších zložiek, môžete na sebe odskúšať aj vy – sú totiž voľne dostupné online. Tabletky na erekciu na prírodnej báze sú schválené Úradom verejného zdravotníctva SR a vhodné na užívanie pre mužov všetkých vekových skupín.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu