Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nehoda mu zmenila život, dnes je z neho nový človek. Neuhádneš, čo sa stalo!

Ivan mal šťastie, že vyviazol len so zlomeninou. Nehoda vyzerala naozaj strašidelne. Zobraziť galériu (6)
Ivan mal šťastie, že vyviazol len so zlomeninou. Nehoda vyzerala naozaj strašidelne.

Manželia Ivan (37) a Janka (35) viedli uponáhľaný život plný stresu a neistoty. Janka bola už dlhšiu dobu nezamestnaná, a preto jej manžel Ivan musel pracovať čím ďalej, tým viac. Až kým nemal tragickú autonehodu a smrti unikol len o vlások. Dnes vedú manželia Petríkovci šťastný a spokojný život. Neuhádnete, čo je za tým!

Ivan sa vracal zo služobnej cesty, keď dostal mikrospánok a nezvládol riadenie. Nabúral do stromu a vyviazol so zlomenou kľúčnou kosťou. “Mal som obrovské šťastie, auto bolo na šrot. Stalo sa to tak rýchlo,” spomína Ivan na osudnú nehodu. Ako obchodný zástupca trávil v práci až 220 hodín mesačne, nemal čas na rodinu a bol neustále v strese. “Keď mi Ivan zavolal, že mal nehodu, bola som práve v obchode. Veľmi som sa zľakla a zaprisahala som sa, že manželovi musím nájsť novú prácu, lebo takto to už ďalej nejde.”

Jeden telefonát im zmenil život

Janka sa začala obzerať po novej práci pre svojho manžela. Na internete našla ponuku jednoduchej práce vo výrobe. “Najprv som mala strach a predsudky voči práci v automobilke. Trpezlivá pani z agentúry ma však ubezpečila, že sa nemusíme báť. Vysvetlila mi podmienky práce a všetky detaily. Skúšali sme viacero agentúr, ale nakoniec sme sa rozhodli pre Express People. Presvedčili nás hlavne referencie od známych a veľký výber práce na ich webe,” tvrdí Janka.

Takto si bývajú manželia Petríkovci dnes, na nájomné neminú ani cent.
Zobraziť galériu (6)
Takto si bývajú manželia Petríkovci dnes, na nájomné neminú ani cent.  (Zdroj: express praca)

Nová práca, nový život

Manželia Petríkovci pracujú v Trnave už viac než rok. Vyhovuje im, že môžu pracovať spolu a len toľko, koľko chcú. Ivan nemusí brať veľa nadčasov, aby vyžili a dnes pracuje okolo 180 hodín mesačne. “Navyše každý mesiac ušetríme až 300€, keďže dopravu do práce nám hradí agentúra a rovnako aj bývanie. Obedy v kantíne vyjdú len na 1€.” konštatuje Ivan. Manželovu nehodu dnes vnímajú ako znamenie. V súčasnosti s Jankou pracuje aj jej brat.

Manželia Petríkovci a Jankin brat Peter s kamarátom, všetci našli stabilnú prácu v automobilovom priemysle.
Zobraziť galériu (6)
Manželia Petríkovci a Jankin brat Peter s kamarátom, všetci našli stabilnú prácu v automobilovom priemysle.  (Zdroj: express praca)

Zmeňte svoj život s nami

Aj vy máte podobný životný príbeh ako Janka s Ivanom? Ste nezamestnaní a neviete kde si nájsť stabilnú prácu? Alebo pracujete a túžite po zmene? Neváhajte a kliknite sem, vyplňte jednoduchý formulár a my pre vás nájdeme prácu, ktorá vám môže zmeniť život.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu