Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V priemere pred Vianocami minieme do 500 eur

PR článok
(Zdroj: postova banka)

Trápi vás prázdna peňaženka a Vianoce klopú na dvere? Pomôcť si môžete rozumnou pôžičkou, ktorá je riešením pre mnohých Slovákov. Ukazuje sa, že záujem o úvery rastie najmä v poslednom kvartáli roka. Poštová banka pre svojich klientov pripravila predvianočný darček v podobe možnosti získania 0% úroku na Dobrej pôžičke. Od novembra totiž banka odpúšťa každý deň jednému klientovi úroky počas celej doby splácania pôžičky. Okrem tohto bonusu prináša aj ďalšie benefity.

Z výsledkov prieskumu TNS vyplýva, že na nákupy v súvislosti s Vianocami minú Slováci priemerne do 500 eur. Do tejto sumy sú započítané výdavky na potraviny a nápoje spolu s výdavkami na darčeky. Z času na čas však môže byť táto suma prekročená, pokiaľ máme v pláne potešiť sa niečím väčším. Prostredníctvom úveru si zväčša financujeme napríklad  kúpu nového auta alebo drahšieho zariadenia a spotrebičov. Taktiež často refinancujeme už existujúci dlh alebo spájame viac úverov do jedného, výhodnejšieho.

 

Požičiavajte si s rozumom

Podmienky Dobrej pôžičky od Poštovej banky sú naozaj výhodné - úrok už od 5 % p.a. a navyše neplatíte žiadne poplatky. A to nie je všetko. Požiadať o ňu môžete už teraz, načerpať do mesiaca a splácať ju začnete v januári.  „Od 1.11. 2017 do konca januára budúceho roku si ju môžete vybaviť rýchlo, aj na počkanie, pričom za jej poskytnutie, mimoriadnu splátku či predčasné splatenie nič neplatíte. Táto ponuka sa vzťahuje aj na refinancovanie existujúcich úverov. Navyše, každý týždeň v priebehu trvania kampane žrebujeme až 7 výhercov pôžičky s 0% p.a. úrokom. Do súťaže ´Pôžička bez úroku´ je zapojený každý, kto do konca januára načerpá Dobrú pôžičku“, dodáva hovorkyňa Poštovej banky Lýdia Žáčková.

 

Zlaté pravidlá úverovania

1. Vec, na ktorú si beriete úver, by mala mať dlhšiu životnosť ako je splatnosť úveru.

2. Nesiahajte hneď po prvej ponuke.

3. Zmluvu si pred jej podpisom poriadne preštudujte.

4. V prípade akéhokoľvek problému komunikujte s bankou.

5. Viacero úverov si skonsolidujte do jedného.

6. Popri splácaní úveru si vytvárajte rezervu.

7. Poistite si schopnosť splácať úver.

Viac informácií o Dobrej pôžičke možno získať na stránke www.postovabanka.sk, alebo prostredníctvom online chatu či telefonicky na Infolinke 0850 111 666.

Príklad výpočtu RPMN: Pri pôžičke vo výške 5 000 €, s úrokovou sadzbou 6,00 % p. a., s počtom mesačných splátok 95 vo výške 65,99 € a s poslednou 96. splátkou vo výške 64,90 €, bez poplatku za poskytnutie úveru je RPMN vo výške 6,20 % a celková suma, ktorú musí spotrebiteľ zaplatiť, je 6 333,95 €. Výška splátky je uvedená bez poistenia schopnosti splácať úver. Na schválenie a poskytnutie pôžičky nie je právny nárok. Súťaž „Pôžička bez úroku“ trvá od 1. 11. 2017 do 31. 01. 2018. Viac informácií o podmienkach na www.postovabanka.sk

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu