Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hovorí vám niečo Metabolic Balance ®? Individuálny program výživy pre zdravú telesnú hmotnosť!

Kniha Metabolic Balance PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Metabolic Balance

V roku 2001 uzrel svetlo sveta koncept výživy Metabolic Balance. Odvtedy sa v oblasti výživového poradenstva veľmi veľa zmenilo k lepšiemu. Nová kniha MB (NE)diéta vám ukáže, ako možno chémiu potravín a chémiu vlastného tela vzájomne metabolicky zharmonizovať. Dospejete tak k dlhodobému zlepšeniu zdravia a zároveň k vhodnej telesnej hmotnosti.

S knihou a programom Metabolic Balance (MB) dodáte svojmu organizmu živiny potrebné na vyváženú látkovú premenu (vyvážený metabolizmus). Okrem toho pomocou MB nastáva zmena v uvedomovaní si vlastného tela, metabolizmus sa zharmonizuje, čo vedie k úspešnému zníženiu telesnej hmotnosti.

MV kráča individuálnou cestou

Koncepcia výživy MB nie je založená na počítaní kalórií, ale funguje na individuálnom odporúčaní potravín, ktoré telo bezprostredne po konzumácii neukladá v tukovom tkanive. Aby sa takýto koncept jednoducho a dlhodobo integroval do bežného života, je dôležité podávať dostatočne veľké porcie, čím sa predchádza pocitu hladu, zároveň sa nešetrí tukom, aby bolo jedlo aj chutné.

Túto knihu treba chápať ako príručku zameranú na prax, ktorá chce byť kľúčom k zdraviu  a štíhlosti. Jednoduché recepty na prípravu jedál a niektoré príklady z konzultantskej praxe vás chcú podnietiť, aby ste tieto recepty s radosťou vyskúšali a vychutnali ich.

Ohromujúco jednoduchý a každodenný

Program MB je vhodný na každý deň aj pre zamestnaných, či už pracujú v kancelárii alebo veľa cestujú.

VÝPREDAJ >> Posledné kusy knihy Metabolic Balance (Ne)diéta si môžete zakúpiť za ešte východnejšiu cenu len v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný na viac ako 160 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Metabolic Balance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu