Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chcete mat šťastný domov? Vyhnite sa týmto chybám pri jeho zariaďovaní!

PR článok Zobraziť galériu (3)

Obývačka v byte či dome je miesto, na ktorom sa stretáva celá rodina. Je mimoriadne dôležité, aby bola zariadená tak, aby v nej dokázala prúdiť pozitívna energia. Vďaka tomu bude náš domov harmonický, šťastný a zdravý. A v ideálnom prípade aj bohatý.

Dosiahnuť harmóniu v bývaní nie je vôbec náročné. Stačí sa držať niekoľkých jednoduchých pravidiel, ktoré hlása filozofia feng shui. Zariadiť si obývačku v tejto filozofií nie je finančne náročné. Hlavnú rolu hrá usporiadanie nábytku, nie jeho cena a prevedenie. Vyhnite sa týmto chybám a spravíte prvý krok k novému harmonickému životu vašej rodiny!

  1. Umiestnenie nábytku do tvaru L

Nehovoríme iba o tvare sedačky, hovoríme o celkovom usporiadaní všetkého nábytku v miestnosti. Tvar L totiž tvorí pomyselnú „šípku jedu“, ktorá narúša celkovú pohodu obývačky. Vplyv tejto negatívnej energie možno prerušiť naozaj jednoducho – stačí na jej koniec umiestniť odkladací stolík, lampu či iný kus nábytku.

  1. Nevhodná farba stien a doplnkov

Nie každý vie, že správny výber farby dokáže ovplyvniť hneď niekoľko sfér nášho života. Zemité farby sú najvhodnejšie na vytvorenie a udržanie vnútornej rovnováhy a dobrého zdravotného stavu. Do červena ladené odtiene prinášajú teplo domova. Doplnky vo farbe kovu priťahujú pokojnú energiu a drevené prvky vás odmenia vitalitou, zdravím a rastom. Významná je aj sila vody. Je to totiž prvok, ktorý dokáže zabezpečiť hojnosť, bohatstvo a pokoj zároveň.

  1. Zlé umiestnenie sedačky

Sedačka by mala byť umiestnená pri stene, neodporúča sa jej umiestnenie v priestore. To spôsobuje nestabilitu v rodine, vzťahoch alebo práci. Sedacia súprava by nemala v žiadnom prípade brániť výhľadu z okna . Takéto umiestnenie totiž zabraňuje prirodzenému toku energie priestorom. Zle umiestnená pohovka môže negatívne ovplyvňovať aj naše zdravie, preto naozaj stojí za to ju premiestniť.

  1. Nedostatok alebo nadbytok svetla

Jedným z najdôležitejších prvkov harmonického domova je svetlo. Nedostatok prirodzených slnečných lúčov možno kompenzovať stropnými svietidlami či lampami, čiastočne aj zrkadlami, ktoré by však mali odrážať iba príjemné obrazy. Pozor si dajte aj na vypnutý televízor – jeho obrazovka sa totiž správa ako zrkadlo. Ak ho v priestore podľa tohto pravidla nedokážete vhodne umiestniť, tak ho môžete prekryť kusom látky.

Dajte si však pozor, aby ste to neprehnali s umelým svetlom. Príliš presvetlená miestnosť totiž narúša prúdenie

chi energie.

  1. Veľa starožitností

Ak si potrpíte na starožitnosti alebo preferujete nábytok s prvkami nostalgie, potom by ste mali vedieť, že staré veci blokujú pozitívnu životnú silu a zároveň môžu narúšať kvalitu zdravia členov rodiny. V prípade umiestňovania takýchto prvkov preto pamätajte na jednoduché pravidlo: menej je viac.

Tip na záver: ako pritiahnuť bohatstvo?

Chýba vám ku šťastiu trochu viac peňazí? Skúste si privolať energiu prosperity. Je to veľmi jednoduché. Na konferenčný stolík umiestnite misku s drobnými mincami, ktoré sú jedným zo symbolov bohatstva filozofie feng shui . Zároveň ide o zaujímavý interiérový doplnok, ktorý zaručene zaujme každú návštevu. S trochou pozitívneho myslenia sa vám to určite podarí!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu