Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tatranská strecha ukrýva výnimočné prekvapenia: Zora Czoborová otestovala všetko na vlastnej koži

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: PR)

Máločo prekvapí slovenského turistu na cestách po svete i rodnom Slovensku. Vo Vysokých Tatrách ho nevyplaší ani poriadny tatranský medveď, či exotický text goralskej piesne. Napriek tomu vedia Tatranci stále zaujať svojich návštevníkov novinkami v ponuke tunajších hotelov. Medzi najväčšie atrakcie od Štrbského plesa po Javorinu patrí s určitosťou aj VIP Sky Lounge – úžasný privátny wellness na streche hotela Horizont Resort **** v Starej Lesnej.

Samozrejme, že sa na spomínanú strechu nelezie po záchranárskom rebríku, ale rezervuje sa na recepcii hotela. Taký to zážitok si nemôžete dopriať bežne a preto recepciu rezervácie doslova zaplavujú.


Každý, kto sa v najmodernejšom wellness hoteli v Tatrách zastaví, je zvedavý na to, čo tunajšia strecha ukrýva. VIP Sky Lounge si môžete rezervovať na jednu hodinu a len pre vás. Zábery z internetu vám atmosféru priblížia, ale je to iba sprostredkovaný pôžitok a najideálnejšie je to zažiť osobne. Po tom, čo sa za poplatok rezervujete VIP Sky Lounge na hodinu výlučne len pre vás, čakajú na vás prístupové karty na recepcii, cesta výťahom a jedno prekvapenie za druhým.
Na svet sa budete dívať očami tatranského orla. Vaše telo prežije chvíle relaxu a vy si doprajete výhľad na desiatky kilometrov okolo seba. Tatranské štíty môžete spoznávať priamo zo strechy, kde je umiestnená presklená tabuľa, na ktorej je vizualizovaná panoráma.  A je čo obdivovať. Slavkovský štít, Prostredný hrot, Lomnický štít, Kežmarský štít či Veľká Svišťovka vás prenesú o kilometer vyššie, tam kde sa skaly spájajú s nebom. Samotná vírivka pripomína veľkú čašu, ktorou vám Tatry symbolicky pripíjajú na zdravie a prispievajú k dokonalému zážitku z VIP Sky Lounge. Ale to nie je všetko, čo v tejto wellness lahôdke môžete zažiť.

Výnimočný wellness je miestom, ktoré vám vráti dobrú náladu. Samostatná fínska sauna pre 5 osôb rozprúdi krv, terasa s lehátkami je zase ideálnym miestom pre sledovanie nočnej oblohy.

Tatry skrývajú veľa prekvapení, ale máloktoré sú prístupné všetkým turistom. VIP Sky Lounge je pokladom, ktorý si môžete dovoliť aj vy. A to nielen cez deň, ale aj počas tatranských nocí. O tejto chuťovke sa dozvedeli i známe osobnosti. Letné dni využila na svoj wellness test aj známa fitneska Zora Czoborová s manželom. Zora sa rozhodla spojiť príjemné s užitočným a dopriala si relax a romantiku po náročnej túre v Tatrách. Vo vírivke doslova žiarila šťastím a spokojnosťou. 
Toto prekvapenie využívajú aj iné celebrity, známe slovenské i zahraničné osobnosti, ale aj bežní návštevníci. Radi tu usporadúvajú oslavy výročí, romantické zásnuby a iné prekvapenia. Je to jednoducho ideálny darček.
 www.horizontresort.sk

- reklamný článok -

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu