Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Láska, ktorá zabíja

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Napínavá novinka inšpirovaná životom je prvotinou slovenskej autorky Jany Sarnovej. Ak ste fanúšikmi vzrušujúceho a dramatického čítania, román Tigrom sa nesníva nepustíte z rúk. Príbeh tridsaťročnej Sandry, ktorej sa celý život obráti naruby, je plný nečakaných odhalení.

Cesta do pekla je vraj dláždená dobrými úmyslami. Ale čo ak si na tej ceste uvedomíte, že smerujete tam, kam ste vlastne vždy chceli? Necháte sa uloviť citmi, ktoré vám vyrazia dych? Alebo sa stanete lovcom, ktorého vo vás prebudia okolnosti?

Pre tridsaťročnú Sandru sa táto dilema stane takmer osudnou a v okamihu, keď má pocit, že už nemá čo stratiť, prichádza tá najtvrdšia rana zo všetkých, ktoré kedy utŕžila.

 

Nájde v sebe silu zachrániť sa, alebo bude iba ďalšou ľahkou korisťou?

 

Pútavý a nebezpečný román, v ktorom nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá je varovaním, že tí najkrutejší predátori medzi nami majú ľudskú tvár.

 

Autorka Jana Sarnová sa narodila v Kežmarku, žije v Bratislave a okrem písania prózy sa venuje aj štúdiu psychológie. Jej vášeň pre cestovanie ju preniesla do Spojených arabských emirátov, kde dlhodobo pôsobila ako letuška. Počas tohto obdobia nazbierala nielen bohaté cestovateľské zážitky, ale taktiež množstvo ľudských príbehov.

 

Na knihu Tigrom sa nesníva čitateľ tak ľahko nezabudne.

 

Začítajte sa do úryvku knižnej novinky Tigrom sa nesníva:

 

Teraz som už konečne na ceste domov. Je pár minút po štvrtej. Z práce som odišla skôr. Už mi totiž nad tým kávovým spisom padala hlava. Pretože prestalo pršať a dokonca ani nefúka

vietor, pôjdem sa prejsť do parku. Už som tam nebola niekoľko týždňov. Chýbalo mi to. Pri troške šťastia tam budem sama. Pohľad na prázdne pieskovisko nie je obzvlášť radostný, no ja potrebujem premýšľať. O tom hroznom sne a najmä o Zuzaninej situácii. Včera sa všetko zomlelo tak náhle. Túžim zistiť, čo sa vlastne vo Viktorovej hlave odohralo. Že konal, ako konal.

Aké mohol mať dôvody? Zuzane som volala, je v poriadku.

Teda, v rámci možností, samozrejme. Dnešný večer je, ako sa zdá, dokonalou bodkou za dnešným zlým dňom. Zuzana iba usedavo plače. Po chvíli začne chodiť z jedného konca izby na druhý, hryzie si nechty a neustále opakuje: „Ako mi to len mohol urobiť? Ako? Prečo? Som taká hrozná? Možno sa mu niečo stalo? Nie, to by nevymenil zámok na dverách. Sviňa! Špina! Ako mi to mohol urobiť? Čo tie reči o Vegas?“

Počúvam ju a snažím sa jej do toho pochodovania nevstupovať. Musí sa vyventilovať! To mi poradila Ivana. Volali sme spolu iba krátko, naznačila som jej, že Zuzana je u mňa a je zničená. A že jej chcem, samozrejme, pomôcť, ako len najlepšie budem môcť a vedieť. Ivana odchádza s celou rodinou, vrátane jej maminy, k Šimonovej sestre do Splitu. Vrátia sa až krátko pred Vianocami, ak sa nevyskytnú žiadne komplikácie. Ani táto informácia ma dnes nepotešila. Nech už sa tento deň skončí! Len nech už je piatok!

 

Kniha  Tigrom sa nesníva sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu