Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Slovenských futbalistov na zápas odvezie miliónový autobus FC Barcelona

PR článok Zobraziť galériu (4)

Len pred mesiacom sa podarilo na Slovensko dostať autobus hviezdneho katalánskeho tímu FC Barcelona za millión eur. Vďaka jedinečnej šanci sa ním môžu na zápas odviesť aj futbalisti z menších líg, a to bez minutia čo i len centu.

V autobuse Neoplan Skyliner sa viezli už hviezdy ako Lionel Messi, Gerard Piqué či Neymar. Šesťkolesový tátoš s takmer štvormetrovou výškou má v sebe doslova luxusné vybavenie. Okrem pohodlných sedadiel alebo toaliet obsahuje tiež salónik, kde majú hráči priestor na dohadovanie svojich futbalových taktík.

Postavte sa na tribúnu

Vozidlo so 47 sedadlami je aktuálne jednou z hlavných cien futbalovej súťaže Povzbudiš minerálnej vody Budiš. Spoločnosť sa po minuloročnej podpore hasičov tentokrát sústredila na futbalistov mimo prvej a druhej ligy. Na svojej stránke http://povzbudis.sk/ lanári futbalových fanúšikov, aby sa postavili na tribúnu svojho obľúbeného tímu a pomohli mu tak vyhrať.

Futbalisti s najväčším počtom povzbudzujúcich získajú možnosť vycestovať na zápas FC Bayern Mníchov alebo AC Miláno v sezóne 2017/2018.  Medzi ďalšími cenami sa nachádzajú predmety ako svetelná tabuľa na štadión, tímové dresy, originálne lopty anglickej Premier League, ale aj pitný režim od Budiš.

Pomôcť môžu aj samosprávy, a to vylepením propagačných plagátov, vyhlásením oznamu pred futbalovým zápasom alebo zmenou cover photo na Facebooku. Všetky propagačné materiály sú prístupné na stránke http://povzbudis.sk/na-stiahnutie .

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu