Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Máte v rodine žiačku alebo žiaka deviateho ročníka základnej školy?

PR článok

Boli by ste radi, keby získal odborné vzdelanie a po skončení školy našiel uplatnenie vo svojom odbore v medzinárodne úspešnej spoločnosti? Štúdium v spolupráci s dm drogerie markt mu zaručí oboje a ešte viac.

Našim žiakom ponúkame nielen zaujímavé štipendium, gastrolístky, úhradu stravného v škole a preplatenie nákladov na internát a cestovné.

Zapájame ich aj do jedinečných projektov, ktoré podporujú ich osobný rozvoj a kreativitu, zúčastňujú sa zaujímavých workshopov k top témam, vzdelávaním ich sprevádzajú certifikované inštruktorky a po úspešnom ukončení štúdia im garantujeme pracovnú ponuku.

Vieme, že byť dobrým predavačom vôbec nie je jednoduché...

Dôvod, prečo sa podieľame na príprave svojich budúcich zamestnancov, je jednoduchý: bez fundovaných pracovníkov nebudeme mať spokojných zákazníkov. Množstvo produktov, ktoré ponúkame, vyžaduje, aby naši spolupracovníci boli schopní poskytovať odborné poradenstvo v mnohých oblastiach. Samozrejme, s úsmevom na tvári.

Už vieš, čím chceš byť?

Odbory, ktoré podporujeme, sú obchodný pracovník a pracovník marketingu.

Školy, s ktorými spolupracujeme, nájdete v mestách Banská Bystrica, Bratislava , Košice, Levice, Martin, Nové Zámky, Prešov a Spišská Nová Ves.

Tak neváhaj, pracuj na svojej budúcnosti už teraz a študuj s podporou dm!

Všetky potrebné informácie nájdete na: 

www.dm-vzdelavanie.sk

ziak@dm-drogeriemarkt.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu