Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Daeš pokračuje v masakrovaní inteligencie: Nič netušiaceho lekára zmasakrovali mačetami!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/BBC News )

DHÁKA - Bangladéšsky homeopat Sanaur Rahman sa stal obeťou najnovšieho smrtiaceho útoku pripisovaného tamojším moslimským extrémistom, ktorí sa zameriavajú na ateistických blogérov, príslušníkov menšín a osoby šíriace liberálne názory.

Lekára z okresu Kuštia na západe Bangladéša zabila v piatok trojica útočníkov vyzbrojených mačetami, ktorí následne unikli z miesta činu na motocykli, informovala dnes agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie oblastného policajného náčelníka. Jeden z Rahmanových priateľov utrpel pri útoku život ohrozujúce zranenia.

K najnovšiemu incidentu sa prihlásila teroristická organizácia Daeš, ktorej tlačová agentúra Amak zdôvodnila útok na 60-ročného lekára tým, že propagoval kresťanstvo. Zverejnenú správu nebolo možné nezávisle overiť. Daeš sa už prihlásil aj k predošlým podobným útokom v Bangladéši, tamojší predstavitelia však odmietajú, že by táto organizácia v krajine pôsobila. Polícia tento týždeň vypísala odmenu za odhalenie šiestich militantov, ktorí sa údajne podieľali na extrémistických vraždách.

Viac o téme: AtentátDaešHomeopat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu