Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Hádajte, koho psy tak túžobne očakávajú v okne: Pozor, nie je to ich majiteľ!

(Zdroj: TikTok/vizslaralph)

LONDÝN - Tento smetiar sa stal senzáciou internetu. Videá ho zachytávajú, ako si počas svojej práce vždy nájde čas na dvoch psov, ktorí ho sledujú za oknom domu. Mnohí v komentároch ocenili mužovo gesto a vyhlásili, že im to dalo novú nádej v dobrotu ľudstva.

Niektorí môžu netrpezlivo pozerať z okien a čakať na kuriéra, ktorý im doručí vysnívanú zásielku. Iní zase radšej špehujú svojich susedov. Títo dvaja psíci však majú úplne inú predstavu - každý týždeň vítajú pri okne smetiara.

@vizslaralph That little wave #monday #binmen #fyp #foryoupage #dogsoftiktok ♬ Crystal Dolphin - Engelwood

Užívateľ TikToku známy ako vizslaralph uverejnil video so svojimi psami, ktoré pribehli k oknu po tom, čo videli prichádzať smetiarov. Zavrteli chvostom, aby upútali pozornosť jedného z nich. Psy si chvíľu mysleli, že smetiar na nich zabudol, pretože odišiel bez toho, aby si ich čo i len všimol. Psy sú evidentne zmätené a premýšľajú, kam zmizol ich priateľ. Zrazu ale muž pribehol k domu a cez okno im podal niekoľko psích maškŕt.

@vizslaralph The boys honestly thought the binmen had forgotten about them today. Look how Bruno’s tail stops wagging when he realises. #monday #fyp #foryou ♬ Accidentally in Love - KiD RAiN

Video sa stalo hotovou senzáciou. "Chlapci si úprimne mysleli, že smetiari na nich dnes zabudli," komentoval zábery ich autor. Vo videu ďalej smetiar zamával psom aj majiteľovi a pokračoval ďalej vo svojej práci. "To len dokazuje, že v hĺbke duše sú ľudia všeobecne dobrí," napísal jeden užívateľ. Ďalšia uviedla, že pracuje ako poštárka a smetiarovo gesto ju inšpirovalo, aby začala robiť niečo podobné. "To mi dáva nádej v ľudstvo. Vďaka za zdieľanie," podotkla zas iná osoba. 

Viac o téme: PesSmetiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu