Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Holič sa ponúkol, že ostrihá bezdomovca zadarmo: Tú premenu musíte vidieť!

(Zdroj: TikTok/skinny_pinny)

SCOTTSDALE - Dobrosrdečný holič z Arizony si získal sympatie mnohých ľudí po tom, ako zadarmo ostrihal miestneho bezdomovca. Ľudia sú v nemom úžase z toho, ako nový účes zmenil mužovu vizáž. Želajú si, aby takých ľudí, ako tento holič, bolo na svete oveľa viac.

Mladý holič s prezývkou skinny pinny vysvetlil, že jedného dňa spozoroval bezdomovca, ako obdivuje jeho prevádzku v meste Scottsdale. Presvedčil ho preto, aby sa nechal ostrihať. Vo videu, ktoré bolo zverejnené na TikToku, je vidieť, ako nemenovaný muž s dlhými strapatými vlasmi kráča dverami do holičstva a v dvoch igelitkách si nesie všetky svoje veci. Posadí sa do kresla a čaká na ostrihanie. Keď holič začne pracovať so svojimi nožnicami, dvojica sa zhovára a smeje. Výsledok je napokon skutočne citeľný. Muž žijúci na ulici vyzerá ako úplne nový človek. Salón opustil s veľkým úsmevom na tvári, pričom holič od neho nechcel žiadne peniaze. 

@skinny_pinny

It feels so good to help the less fortunate ##fyp ##foryou ##foryourpage ##REMDreamCheck ##ImAGhost ##viral ##giveback

Falling - Trevor Daniel

Video si na sociálnych sieťach pozreli už milióny ľudí a mnohí z nich ho nadšene komentujú. "Je to taký dobrý pocit, keď pomáhate tým menej šťastným," napísal holič. "Uvedomuješ si, ako fantasticky sa vďaka tebe ten muž cítil?" odkazuje mu jeden z komentujúcich. Ďalší poznamenal, že na tomto svete potrebujeme viac takých dobrých a nezištných ľudí. 

Viac o téme: BezdomovecKaderníctvoHolič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu