Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Smetiari pri prehrabávaní odpadkov narazili na hotový poklad! Tínedžerka im za to bozkáva ruky

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Keiahna Jackson)

YARM - Smetiari z anglického grófstva North Yorkshire sa postarali o kurióznu záchranu. Istej dievčine totiž omylom niekto vyhodil jej narodeninový darček. Keď to zistila, zalarmovala spolu s mamou úrady a mala šťastie.

Keiahna Jacksonová v utorok oslávila svoje osemnáste narodiny. Od svojej rodiny a kamarátov dostala ako darček hotovosť, ktorú plánovala použiť na zaplatenie dovolenky po tom, ako budú uvoľnené protikoronavírusové opatrenia. Neskôr ale s hrôzou zistila, že obálku s peniazmi nechtiac niekto vyhodil spolu s baliacim papierom, v ktorom boli zabalené dalšie menšie darčeky, informujú miestne médiá. 

FOTO Smetiari pri prehrabávaní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Stockton-on-Tees Borough Council)

Tínedžerka mala navyše ešte tú smolu, že práve v utorky chodia smetiari, ktorí stihli ich smetnú nádobu medzičasom vyprázdniť. Jej mama preto rýchlo zavolala na miestny úrad, aby sa spýtala, či sa s tým dá ešte niečo robiť. "Úradníčka mi povedala, že sa pokúsi niečo vybaviť, ale že nič nesľubuje. V tej chvíli som si pomyslela, že všetky peniaze sú už navždy fuč," hovorí Leanne Bestová. 

FOTO Smetiari pri prehrabávaní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Stockton-on-Tees Borough Council)

Keď sa o nepríjemnom incidente dozvedeli samotní smetiari, začali prehľadávať žlté vrece, ktoré pochádzalo od Keiahninej rodiny. Obálku so 450 librami (515 eur) sa im podarilo nájsť a následne odovzdať ich majiteľke. "Ešte stále neveríme tomu, že si dali tú námahu a hľadali niečo, čo sa zdalo byť ako ihla v kope sena. A dokonca to našli! Obrovské ďakujem patrí všetkým, ktorí sa na tom podieľali. Veľmi si to cením," uviedla nadšená oslávenkyňa. 

Viac o téme: DarčekSmetiariNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu