Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladíka vyhodili kvôli koronakríze z práce: O pár dní sa mu stalo to najlepšie, čo mohlo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ADELAIDE - Otec z Austrálie prišiel v dôsledku koronakrízy o prácu. Bál sa, že nebude mať ako uživiť svoju manželku a malé dieťa. Život mu však zmenila výhra v lotérii. Teraz má obrovské plány do budúcnosti.

Nemenovaný Austrálčan z mesta Adelaide mal hlavu v smútku. V dôsledku hospodárskej krízy vyvolanej pandémiou koronavírusu ho prepustili z práce. Netušil, ako sa postará o svoju rodinu. Minulú nedeľu sa však všetko obrátilo na dobré. V lotérii Lott’s Set For Free totiž vyhral 4,8 milióna austrálskych dolárov, čo je v prepočte zhruba 2,8 milióna eur. 

Mladíka vyhodili kvôli koronakríze
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mladík priznal, že len čo sa dozvedel túto skvelú správu, nedokázal zaspať. "Včera večer som skontroloval svoj online účet na thelott.com a zistil, že som vyhral," uviedol. Údajne účet skontroloval ešte niekoľkokrát, aby sa uistil, že výhra je skutočná. "Celú noc sme pozerali televíziu a rozprávali sa o tom, čo urobíme s peniazmi," dodal šťastný výherca. 

Spolu s manželkou by chceli všetko, kúpiť nové auto, zájsť na dovolenku a kúpiť dom svojich snov. Podľa svojich slov si neodpustia ani poriadnu nákupnú horúčku. Výhra im bude vyplácaná mesačne po dobu nasledujúcich dvadsiatich rokov. 

Viac o téme: KoronavírusVýhra v lotériiVyhadzov z práce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu