Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Žene sa pred tromi rokmi stratil pes: Našla ho tým najneuveriteľnejším spôsobom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/WZDX News)

BRADENTON - Monica Mathisová, ktorá pochádza z Iowy, prišla pred necelými tromi rokmi o svojho milovaného psa. Nedávno ho našla, a to tým najneočakávanejším spôsobom. Prechádzala sociálnymi sieťami, keď narazila na príspevok z pivovaru na Floride. Na svojich plechovkách mali fotografie psov na adopciu. Jedným z nich bola aj Hazel.

Monica, ktorá v súčasnosti býva v Minnesote, prišla o fenku Hazel. Tá zmizla z jej domu ešte v roku 2017. "Bola majsterkou v utekaní preč. Za každú cenu sa vždy chcela dostať z domu, milovala slobodu," prezradila. Keď sa jedného dňa venovala prezeraniu obsahov na sociálnej sieti, všimla si príspevok istej pivovarskej spoločnosti. Tá na plechovkách svojich produktov v rámci marketingovej kampane zverejnila v januári fotografie psov, ktoré si ľudia môžu adoptovať. Jedným z nich bola prekvapivo aj Hazel.

VIDEO Žene sa pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/WZDX News)

Neskôr sa jej majiteľka dozvedela, že sučka sa do útulku na Floride dostala v marci 2019. Napriek tomu, že mala mikročip, kontaktné údaje o majiteľke už neboli aktuálne, keďže sa presťahovala. Bez možnosti kontaktovať ju preto Hazel skončila na adopcii.

VIDEO Žene sa pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/WZDX News)

"V okamihu, ako som ju našla na fotke, som bola trochu hysterická. Bála som sa, že si ju chce práve v tom čase adoptovať niekto iný," zdôverila sa Monica. Bála sa, že Hazel opäť stratí. Do útulku preto rýchlo poslala záznamy a fotografie od veterinára, čím dokázala, že je majiteľkou fenky práve ona. Stále nie je jasné, ako sa Hazel dostala až na Floridu. Momentálne sa vybavuje jej prevoz k Monice.

Viac o téme: PesAdopcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu