Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík sa odvďačil rodičom za to, že si ho ako bábätko adoptovali: Neuveríte, čo pre nich spravil

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/Jayvee Lazaro Badile II)

MANILA - Nanay a Tatay z Filipín boli chudobní, nemali toho veľa. Život im zmenil chlapček, ktorého si adoptovali. Snažili sa dávať mu všetko a robiť jeho život krajším. Chlapec sa napriek zlým socioekonomickým podmienkam stal úspešným. Svojim adoptívnym rodičom sa za všetko, čo pre neho spravili, odvďačiť, a preto im daroval nový, krásny život.

Jayvee Lazaro Badile II. je syn Nanay a Tatay, filipínskeho páru, ktorý si ho adoptovali, keď mal len tri mesiace. Nikdy toho nemali veľa, žili skromne, z ruky do úst. Napriek tomu svojho adoptívneho syna zahŕňali láskou a pozornosťou.

Z Jayveeho sa stal úspešný muž. Rozhodol sa preto, že svojim rodičom splatí to, čo mu ako malému dávali. V príspevku na Facebooku, ktorý sa rýchlo rozšíril na internete, uverejnil koláž spoločných fotografií. "Nanay je predavačka, Tatay je vrátnik. Teraz, keď mám príležitosť, sa pokúsim zabezpečiť, aby si aj oni mohli plniť svoje dávne sny." 

Mladík sa odvďačil rodičom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter/Jayvee Lazaro Badile)

Lazaro spomína na svoje detstvo, keď síce vyrastal v skromných pomeroch, no zato ich domácnosť bola plná lásky. "Bývali sme v byte s rozlohou 21 metrov štvorcových. Boli sme radi, keď mama mohla navariť dve jedlá za deň. I tak na to ale spomínam s láskou," hovorí. 

Tu kedysi rodina žila
Zobraziť galériu (4)
Tu kedysi rodina žila  (Zdroj: Facebook/Jayvee Lazaro Badile II)

Mladík sa preto rozhodol pre svojich rodičov postaviť obrovský dom so siedmimi izbami. Okrem toho s nimi cestuje po celom svete, boli spolu napríklad v Austrálii. Jeho šľachetné a srdečné gesto oceňujú ľudia po celom svete. 

V takomto luxuse bývajú teraz
Zobraziť galériu (4)
V takomto luxuse bývajú teraz  (Zdroj: Facebook/Jayvee Lazaro Badile II)

Viac o téme: AdopciaJayvee Lazaro Badile II
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu